Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 01:29

Έκθεση-ενημέρωση για το Σχέδιο 631 του συνδυασμού “Καλαμάτα/Τόπος Ζωής”

ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΕΠΑΚ 
Το Σχέδιο 631, το οποίο αποτελεί το βασικό πλαίσιο του προγράμματος του δημοτικού συνδυασμού “Καλαμάτα/Τόπος Ζωής”, θα παρουσιάζεται στους πολίτες και τους φορείς του Δήμου από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή 22-24 Φλεβάρη 2019, στα παλιά εργαστήρια της ΔΕΠΑΚ (κτίριο Κοταρόπουλου στην οδό Φαρών κοντά στην Παραλία). Εκεί η επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφια δήμαρχος Τόνια Κουζή με τα υπόλοιπα μέλη των ομάδων που εκπόνησαν το Σχέδιο 631 θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για τις προτάσεις τους για το αύριο του τόπου…

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού, “η δουλειά των τελευταίων 60 ημερών από περισσότερα από 40 άτομα εκφράστηκε με μία έκθεση των αποτελεσμάτων της εργασίας, το ΣΧΕΔΙΟ 631.

Το ΣΧΕΔΙΟ 631, η δουλειά όλων των ανθρώπων που εργάστηκαν σκληρά γι’ αυτό, ανήκει στον τόπο μας, ανήκει στους πολίτες. Γι’ αυτό το λόγο, το κτήριο (πρώην) Κοτταρόπουλου, τα παλαιά εργαστήρια της ΔΕΠΑΚ, Φαρών 221 και Μεθώνης, εκεί που παρουσιάστηκε το ΣΧΕΔΙΟ 631 θα ανοίξει τις πόρτες του και θα υποδέχεται τους πολίτες της Καλαμάτας από την Παρασκευή 22 έως την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Στο χώρο θα μπορεί ο καθένας να δει την έκθεση του ΣΧΕΔΙΟΥ 631 καθώς και να συνομιλήσει με τις ομάδες που δούλεψαν για να πραγματοποιηθεί.

Ταυτόχρονα θα διοργανωθούν συναντήσεις στο χώρο με φορείς και συλλογικότητες.

Κρατάμε ανοιχτές τις πόρτες του διαλόγου με όλους τους πολίτες του Δήμου Καλαμάτας.

«Καλαμάτα Τόπος Ζωής»

Κτίριο (πρώην) Κοτταρόπουλου, Παλαιά εργαστήρια ΔΕΠΑΚ, Φαρών 221 και Μεθώνης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, η έκθεση φιλοξενείται στις δύο αίθουσες του ισογείου με είσοδο από τις πόρτες που βρίσκονται επί της Φαρών.

Ημέρες και Ώρες: Παρασκευή 22 έως και Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 11 με 4 μ.μ.”.