Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 21:04

Συνεργασία της Μαρίας Οικονομάκου με τον δήμαρχο της “πόλης πρότυπο” που είναι τα Τρίκαλα

ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 
Συνεργασία με τον δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, είχε η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας, επικεφαλής του συνδυασμού “Καλαμάτα Ξεκινάμε” Μαρία Οικονομάκου. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού της, το παράδειγμα των Τρικάλων αποτελεί για την “Καλαμάτα Ξεκινάμε” ένα καλό πρότυπο για την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Καλαμάτας…

Ειδικότερα από το συνδυασμό της Μαρίας Οικονομάκου ανακοινώθηκαν τα εξής: “Στο πλαίσιο των διεργασιών του συνεδρίου της ΚΕΔΕ και των περαιτέρω συναντήσεων που πραγματοποιούμε με στόχο την ανάδειξη του στρατηγικού σχεδιασμού του συνδυασμού «Καλαμάτα Ξεκινάμε» πραγματοποιήθηκε σήμερα προγραμματισμένη συνάντηση της υποψήφιας Δημάρχου κας Μαρίας Οικονομάκου με το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

Καθώς η πόλη των Τρικάλων αποτελεί πρότυπο πόλης ως προς την παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών, την προσβασιμότητα αλλά και την απορροφητικότητα πόρων, η κα Οικονομάκου συζήτησε για την αποτελεσματικότητα των πολιτικών αυτών και αλλά και τον τρόπο που μπορούν να εφαρμοστούν σε τοπικό επίπεδο.

Το παράδειγμα του δήμου Τρικκαίων, επιβεβαιώνει τη βούληση μας να γυρίσουμε μια νέα σελίδα στο Δήμο Καλαμάτας, μια σελίδα με όραμα, αξίες, εργατικότητα και ικανότητα. Μία σελίδα που ο δήμαρχος που οι πολίτες εμπιστεύθηκαν θεωρεί το δήμο «Σπίτι» του και τους πολίτες του μέρος της οικογένειά του.