Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 18:08

Τόνια Κουζή: 25η Μαρτίου στα Αρφαρά, γιατί “και η περιφέρεια έχει ανάγκη της προσοχής μας”

ΚΑΛΑΜΑΤΑ/ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ 
Τα Αρφαρά επέλεξε η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας και ο συνδυασμός της Καλαμάτα/Τόπος Ζωής, προκειμένου να παρακολουθήσει τις επετειακές εκδηλώσεις για την Επανάσταση του ‘21. “Η περιφέρεια του ΤΟΠΟΥ μας διατηρεί την παράδοση και τα έθιμα και οφείλουμε να την ενισχύσουμε ώστε να έχει πνοή και ζωντάνια”, υπογραμμίζει…

Ειδικότερα, σε σχετικό δελτίο Τύπου της Καλαμάτα/Τόπος Ζωής σημειώνεται: “Στην κεντρική πλατεία Αρφαρών βρέθηκε η ομάδα της ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ προκειμένου να τιμήσει την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα η υποψήφια Δήμαρχος Τόνια Κουζή και μέλη της παράταξης παρακολούθησαν την παρέλαση στην οποία συμμετείχαν τα σχολεία Αρφαρών (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο), την κατάθεση στεφάνων στους ήρωες πεσόντες, αλλά και την αναπαράσταση και τα δρώμενα που ακολούθησαν.

Είναι σαφές πως η περιφέρεια του ΤΟΠΟΥ μας έχει ανάγκη της προσοχής μας, προκειμένου να μπορεί να αναπτυχθεί ισότιμα με το σύνολο του ΤΟΠΟΥ. Οι νέοι με όρεξη και πραγματική αγάπη για τον ΤΟΠΟ τους πρέπει να έχουν τη δυνατότητα όπου και αν βρίσκονται, να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους, ενώ οι παλαιότερες γενιές πρέπει να λαμβάνουν την κατάλληλη φροντίδα, για να μεταφέρουν την εμπειρία τους”.