Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 16:25

Οι δημοτικοί υπάλληλοι απέκλεισαν το Δημαρχείο, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα

Οι δημοτικοί υπάλληλοι απέκλεισαν το Δημαρχείο, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Έκλεισαν σήμερα οι πόρτες του Δημαρχείου Καλαμάτας αλλά και των δημοτικών υπηρεσιών στο Διοικητήριο, στο πλαίσιο κινητοποίησης των δημοτικών υπαλλήλων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις νέες περικοπές και τα άλλα μέτρα που έρχονται. Αυτή τη φορά οι δημοτικοί υπάλληλοι εμφανίστηκαν αποφασισμένοι.

Το Δημαρχείο της Καλαμάτας έμεινε κλειστό από τις 10.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 μετά το μεσημέρι, ενώ οι υπηρεσίες στο Διοικητήριο από τις 10.00 μέχρι τις 12.00.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Σωματείου, Σπύρος Σαρδέλης, ήταν μια προειδοποιητική κινητοποίηση και ανάλογος αποκλεισμός των δημοτικών κτηρίων έγινε σε όλη τη χώρα, με απόφαση της Ομοσπονδίας.
Τώρα οι προσπάθειες επικεντρώνονται στη διοργάνωση της απεργίας της άλλης Τετάρτης, στην οποία επιδιώκεται η συμμετοχή να είναι καθολική. Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι δήλωναν σήμερα ότι ουδείς διανοείται να μην απεργήσει την Τετάρτη και ότι όλοι έχουν συνειδητοποιήσει πλέον πως αν δεν αντιδράσουν, δεν πρόκειται να μπει φρένο στα μέτρα που εξαθλιώνουν συνολικά τους εργαζόμενους.
Στ.Μ.