Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2012 03:02

Συλλαλητήριο και στην Καλαμάτα από το ΠΑΜΕ για τον ερχομό της Μέρκελ

«ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ 
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ»

«Η Μέρκελ δεν έρχεται για το καλό μας, αλλά για να βοηθήσει την κυβέρνηση να επιβάλει τα νέα βάρβαρα μέτρα» τονίζει το ΠΑΜΕ και καλεί στη συγκέντρωση που διοργανώνει για την Τρίτη στις 7.00 το απόγευμα, στην πλατεία 23ης Μαρτίου.

Το ΠΑΜΕ, σε ανακοίνωσή του, υπογραμμίζει ότι πρέπει να σημάνει γενικός ξεσηκωμός και να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα, οι εκβιασμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της κυβέρνησης και του κεφαλαίου, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: «Όχι στα ψέματα, στα εκβιαστικά διλήμματα και τις απειλές, ότι αν δεν παρθούν τα μέτρα θα καταστραφούμε, ότι τα μέτρα είναι μεν επώδυνα αλλά αναγκαία, γιατί σώζουν τους εργαζομένους και την πατρίδα από τα χειρότερα, ενώ τους μόνους που σώζουν είναι τους καπιταλιστές και τα αμύθητα κέρδη τους.
Τέρμα στο παραμύθι των κομμάτων της συγκυβέρνησης ότι «εμείς δεν θέλουμε», μας τα επιβάλλουν τα μέτρα οι κακοί ξένοι, η τρόικα. Κεφαλαιοκράτες ντόπιοι και ξένοι, ευρωπαϊκή ένωση, Δ.Ν.Τ και κυβέρνηση συναποτελούν την αντιλαϊκή συμμορία, που με αλλεπάλληλες επιδρομές κατακλέβουν, ισοπεδώνουν δικαιώματα και κατακτήσεις, λεηλατούν τη ζωή και το μέλλον μας. Όλοι στους δρόμους με σύνθημα: Κλέφτες, ληστές, υποκριτές είναι οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές.
Έως εδώ με τις αυταπάτες ότι κάποιοι άλλοι καλύτεροι διαχειριστές, χωρίς και αυτοί να συγκρουστούν με την ευρωπαϊκή ένωση, χωρίς να θίξουν την ιδιοκτησία και τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών, θα τους πείσουν να δείξουν μεγαλύτερη συμπόνια για τους εργαζόμενους, θα κάνουν τη λυκοσυμμαχία της ευρωπαϊκής ένωσης πιο φιλολαϊκή.
Αγώνας με λαϊκή ενότητα, για να απαλλαγούμε από το ζυγό των μονοπωλίων και της Ε.Ε. Με ταξική ενότητα και λαϊκή συμμαχία απαιτούμε:

- Να μην ψηφιστούν τα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα

- Να καταργηθούν τώρα όλες οι αντιλαϊκές συμφωνίες, τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις

- Μονομερή διαγραφή του χρέους και αποδέσμευση τώρα από τη λυκοσυμμαχία της ευρωπαϊκής ένωσης

Όλοι στον αγώνα, όλοι στη μάχη».