Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 13:24

Παμπελοποννησιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των τρίτεκνων στην Τρίπολη αύριο

Παμπελοποννησιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των τρίτεκνων στην  Τρίπολη αύριο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΡ. ΚΟΡΟΜΗΛΑ
Η πολύτεκνη οικογένεια δεν μπορεί να επιβιώσει με τα μέτρα που παίρνονται, τονίζει η Περιφερειακή Ένωση Τρίτεκνων Οικογενειών Πελοποννήσου, που την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει παμπελοποννησιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Τρίπολη.

 

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από λίγο ο πρόεδρος του Συλλόγου Τρίτεκνων Οικογενειών Μεσσηνίας και της Περιφερειακής Ένωσης Πελοποννήσου, Χρήστος Κορομηλάς, σημείωσε ότι η συγκέντρωση θα γίνει στις 10 το πρωί στην πλατεία Κολοκοτρώνη και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας μέχρι την έδρα της Περιφέρειας. Σημείωσε ότι για τη μετάβαση των τρίτεκνων οικογενειών στην Τρίπολη θα μισθωθούν λεωφορεία που θα ξεκινήσουν στις 8.30 το πρωί από την Καλαμάτα και από την Κυπαρισσία. Η μετακίνηση θα γίνει δωρεάν.
Ο κ. Κορομηλάς τόνισε ότι θα είναι μια ειρηνική συγκέντρωση, χωρίς καμία πολιτική ή κομματική υποκίνηση.
Ανέφερε ακόμη ότι με τα μέτρα που παίρνονται εκτυλίσσεται ένα «σπιράλ θανάτου» για τις πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες δεν θα αντέξουν τόσο βαριά φορολόγηση. Επιπροσθέτως σημείωσε ότι «πριονίζεται το κλαδί της κοινωνικής συνοχής» και ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε κοινωνία γερόντων.
Στ.Μ.