Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 21:05

Ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος θέλει τη συνεργασία με τον Σταύρο Μπένο και το “Διάζωμα”

Ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος θέλει τη συνεργασία με τον Σταύρο Μπένο και το “Διάζωμα”

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Συνάντηση στο Μέγαρο Χορού είχαν ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, με τον πρώην δήμαρχο και πρόεδρο του Σωματείου “Διάζωμα”, Σταύρο Μπένο και συζήτησαν για διάφορα θέματα του Δήμου, φυσικά και τα πολιτιστικά. Φαίνεται ότι ο δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος είναι διατεθειμένος να ανταποκριθεί στην επιθυμία του “Διαζώματος”, να συμβάλκει στην προσπάθεια του Δήμου Καλαμάτας για τη δημιουργία τουριστικής ταυτότητας και την τουριστική του ανάδειξη, όπως συζητήθηκε και κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη συνεδρίαση την επιθυμία του Σταύρου Μπένου και του “Διαζώματος” μετέφερε ο πρώην συνεργάτης του και δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Βασίλη Τζαμουράνη, Κώστας Τσαπόγας…

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Καλαμάτας, “συνάντηση με το Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο είχε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, ο πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» και πρώην Δήμαρχος Σταύρος Μπένος.

Κατά τη συνάντησή τους, που έγινε στο Μέγαρο Χορού της πόλης, με αφορμή την πραγματοποίηση της ΙΓ΄ Γενικής Συνέλευσης του Διαζώματος στην Καλαμάτα και την Αρχαία Μεσσήνη από Πέμπτη 01 έως και Κυριακή 04 Οκτωβρίου 2020 και την έκθεση προς τιμήν του κ. Πέτρου Θέμελη, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Φουαγιέ του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, συζήτησαν για σειρά θεμάτων που άπτονται των πολιτιστικών κι όχι μόνο ζητημάτων του Δήμου, ανταλλάσσοντας απόψεις και αναζητώντας τρόπους συνεργασίας προς όφελος της περιοχής.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η συμβολή του «Διαζώματος» στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, μέσω της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής για την δημιουργία της τουριστικής ταυτότητας το Δήμου.

Ο Δήμαρχος Θ. Βασιλόπουλος και ο πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Στ. Μπένος συμφώνησαν σύντομα να έχουν νέα συνάντηση”.