Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 19:42

«Θεωρώ ότι είμαι ο μόνος δήμαρχος που δεν έχω κάνει ούτε έναν διορισμό»!

«Θεωρώ ότι είμαι ο μόνος δήμαρχος που δεν έχω κάνει ούτε έναν διορισμό»!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ
«Θεωρώ ότι είμαι ο μόνος δήμαρχος στην Καλαμάτα, που δεν έχω κάνει ούτε έναν διορισμό. Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο, τον παρακαλώ να πάει στη δικαστική αρχή, γιατί είναι περίπου κακούργημα αυτό». Αυτή την απάντηση έδωσε ο Παναγιώτης Νίκας στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Θόδωρο Μπρεδήμα, που τον κατηγόρησε για ψηφοθηρικές προσλήψεις και επιχορηγήσεις Σωματείων.

Εντούτοις ο Θόδωρος Μπρεδήμας επέμεινε στην καταγγελία του και τόνισε ότι ο δήμαρχος έχει κάνει τουλάχιστον 200 διορισμούς ατόμων με συμβάσεις δίμηνης διάρκειας.
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας ανέφερε ότι ο κ. Νίκας έχει ξεκινήσει από τώρα εξυπηρετήσεις «κομματικών ημετέρων» εν όψει των επόμενων εκλογών, μιλώντας για «κατήφορο», και ακόμη τον κατηγόρησε ότι, ενώ ο κόσμος αντιμετωπίζει προβλήματα βιοπορισμού, ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του μισθοδοτούνται με 534.000 ευρώ το χρόνο περίπου και δεν δέχονται την πρόταση της «Αλλαγής» για μείωση των μισθών των αιρετών.
Ο κ. Νίκας χαρακτήρισε ως λαϊκισμό τις αναφορές του «φίλου» του, όπως χαρακτήρισε τον κ. Μπρεδήμα, και τόνισε ότι, ενώ ο ίδιος δεν έχει διορίσει ούτε έναν υπάλληλο, σέβεται όλους τους εργαζομένους του Δήμου, με όποιον τρόπο και αν μπήκαν στη δουλειά, και μοχθεί ώστε να είναι εξασφαλισμένη η μισθοδοσία όλων.
Ακόμη, ο δήμαρχος σημείωσε ότι ο μισθός του ίδιου από το Δήμο είναι πενιχρός, ενώ οι συνεργάτες του πληρώνονται τρεις φορές λιγότερα χρήματα από αυτά που παίρνουν οι αιρετοί αξιωματούχοι σε άλλους Δήμους.
Στ.Μ.