Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής με επιστολή του προς το δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο, υπέβαλε την παραίτησή του από τα όργανα διοίκησης στα οποία είχε επιλεγεί λόγω της συνεργασίας του με τη δημοτική αρχή και συγκεκριμένα από πρόεδρος και εκπρόσωπος του Δήμου Καλαμάτας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ύδρευσης, από τακτικό μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ και από αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Όμως υπάρχουν και άλλες παραιτήσεις που θα απασχολήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου γίνουν οι αντίστοιχες αντικαταστάσεις. Συγκεκριμένα, έχει παραιτηθεί, για προσωπικούς λόγους όπως σημειώνει, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ζαφειρόπουλος, που έχει εκλεγεί με το συνδυασμό της Μαρίας Οικονομάκου. Παραιτείται επίσης από το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας ο πρόεδρός του Κώστας Αθανασόπουλος, καθώς ορίστηκε από το δήμαρχο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ.
Μεταξύ των άλλων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης είναι θέματα που αφορούν το ΚΔΑΠ ΑμΕΑ του Δήμου Καλαμάτας και τους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Καλαμάτας (αιτήσεις εγγραφών-επανεγγραφών κ.ά).
Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις εφτά το απόγευμα και αναμένεται ότι θα μεταδοθεί μέσω της ιστοσελίδας το Δήμου και του καναλιού του στο YouTube.
Αρ. Μητρώου Μ.Η.Τ. 262004