Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 01:52

Γενική συνέλευση και εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ της Καλαμάτας

ΣΑΒΒΑΤΟ
Σε γενική συνέλευση καλούνται αύριο, Σάββατο, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα, προκειμένου να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους για την κομβικής σημασίας πανελλαδική συνδιάσκεψη του κόμματος, που θα ξεκινήσει στις 30 Νοέμβρη και θα ολοκληρωθεί στις 2 Δεκέμβρη.

Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη θα καταγραφεί ως ιστορική, γιατί θα σηματοδοτήσει τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ από συνεργατικό σχήμα συνιστωσών σε ενιαίο φορέα. Έναν πολιτικό φορέα που, όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας, θα είναι «ένα ενιαίο δημοκρατικό κόμμα των μελών του, ικανό να ανταποκριθεί στην ιστορική ευθύνη των καιρών, για να σταματήσουμε την καταστροφή, να οργανώσουμε την ανατροπή και να σχεδιάσουμε την ανοικοδόμηση της χώρας».
Η γενική συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής και τα θέματά της είναι: Παρουσίαση του σχεδίου διακήρυξης του ΣΥΡΙΖΑ, εκλογή εφορευτικής επιτροπής, υποβολή υποψηφιοτήτων για αντιπροσώπους στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «καλούμε παλιούς και νέους αγωνιστές της αριστεράς και των δημοκρατικών αγώνων, καλούμε τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας που ισοπεδώνεται από τα αντιλαϊκά μέτρα, καλούμε ιδιαίτερα τις νέες και τους νέους να ξαναπιάσουμε το νήμα των ηρωικών αγώνων του λαού μας, και να χτίσουμε ένα κόμμα σύγχρονο, αριστερό, ριζοσπαστικό, δημοκρατικό, μαζικό ικανό να επιβάλει μια διαφορετική πραγματικότητα ελπίδας, προοπτικής, ανασυγκρότησης».