Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013 22:12

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Καλαμάτα με τον Πάρι Κουκουλόπουλο

Μιχάλης Σούμπλης Μιχάλης Σούμπλης

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Με πολιτική εκδήλωση στην οποία θα μιλήσει ο Πάρις Κουκουλόπουλος, συντονιστής της οργανωτικής γραμματείας του ΠΑΣΟΚ, θα κλείσει την Παρασκευή ο κύκλος των προσυνεδριακών συσκέψεων που…

…πραγματοπούνται από το κόμμα στους Δήμους της Μεσσηνίας.
Η πολιτική εκδήλωση θα γίνει στις 7:30 το βράδυ, στο ξενοδοχείο «REX». Για τον προσυνεδριακό διάλογο στο ΠΑΣΟΚ και την εκδήλωση της Παρασκευής στην Καλαμάτα, μίλησαν σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στα γραφεία του κόμματος στην κεντρική πλατεία, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, Μιχάλης Σούμπλης, τα μέλη της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Νάντια Γιαννακοπούλου και Διονύσης Αλευράς, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, Θόδωρος Μπρεδήμας και ο περιφερειακός σύμβουλος, Κώστας Τσαπόγας.
Ο κ. Σούμπλης τόνισε ότι η Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή επισκέφθηκε και συμμετείχε σε συσκέψεις που έγιναν και στους πέντε Δήμους του Νομού (Δυτικής Μάνης, Μεσσήνης, Πύλου-Νέστορος, Οιχαλίας-Τριφυλίας) και οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή στο Δήμο Καλαμάτας, με την εκδήλωση με τον Πάρι Κουκουλόπουλο. Ανέφερε ότι το κλίμα στις συσκέψεις αυτές ήταν ενθαρρυντικό, δεδομένου ότι η συμμετοχή ήταν αρκετά καλή. Τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ απευθύνει κάλεσμα σε όλο το δυναμικό της παράταξης και της κεντροαριστεράς, ώστε να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται για την ανασύνταξη του χώρου, προσπάθεια που θα μπει σε συγκεκριμένα πλαίσια στο συνέδριο του κόμματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου.
Στ.Μ.