Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012 03:05

Οικονομική εξόρμηση για τη στήριξη των απεργών χαλυβουργών

Οικονομική εξόρμηση για τη στήριξη των απεργών χαλυβουργών

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ
Να σταθούν αλληλέγγυοι στον αγώνα των απεργών χαλυβουργών καλεί τους εργαζόμενους το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, που πραγματοποιεί οικονομική εξόρμηση με κουπόνια των δύο ευρώ.
«Είναι χρέος τιμής για κάθε συνειδητό εργάτη, για τους νέους και τις νέες της δουλειάς και των θρανίων, για κάθε προοδευτικό διανοούμενο, να στηρίξει με ό,τι έχει και δεν έχει τους απεργούς χαλυβουργούς» τονίζει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του και συνεχίζει: «Οι χαλυβουργοί είναι αυτοί που στάθηκαν όρθιοι, έσπασαν το φόβο και την τρομοκρατία, την απειλή της πείνας και, για πάνω από τρεις μήνες, καλούν σε ξεσηκωμό όλη την Ελλάδα.

Ακολούθησαν το δρόμο που θα ήθελαν να έχουν ακολουθήσει πολλοί περισσότεροι. Γι' αυτό και η βοήθεια στους χαλυβουργούς είναι χρέος κάθε εργάτη, άνεργου, φτωχού μεροκαματιάρη, όλου του λαού απέναντι στα παιδιά του. Η νίκη των χαλυβουργών θα είναι νίκη όλων των εργατών. Τα  κουπόνια που έχουν τυπωθεί, είναι του σωματείου των χαλυβουργών και θα έχουν τη σφραγίδα του. Το κάθε κουπόνι θα είναι των 2 ευρώ».
Στην οικονομική εξόρμηση, που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του Μάρτη, συμμετέχουν ακόμα η ΟΓΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και η ΠΑΣΥ. Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 6984924813 και 6988926099.