Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012 16:47

Μαζέψτε νερό σε Καλαμάτα, Βέργα, Μαντίνεια, Αβία

ΚΟΒΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ 
Πολύ πιθανό είναι να κοπεί αύριο, από νωρίς το πρωί και ενδεχομένως για αρκετές ώρες, το νερό στην Καλαμάτα, τη Βέργα, τη Μικρή Μαντίνεια και την Αβία. Όσα νοικοκυριά λοιπόν επείγει να βάλουν πλυντήριο ας το κάνουν απόψε, καθώς επίσης πρέπει να αποθηκεύσουν τα σπίτια ποσότητες για την κατανάλωση κατά τη διάρκεια της διακοπής.
Το νερό θα κοπεί προκειμένου να αντικατασταθεί ένα κομμάτι του σαραβαλιασμένου, λόγω παλαιότητας, κεντρικού αγωγού του Συνδέσμου Ύδρευσης Καλαμάτας, Μεσσήνης και περιχώρων.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του προέδρου του Συνδέσμου, Γιάννη Μπάκα, «προκειμένου να αντικατασταθεί σαθρό τμήμα του κεντρικού αγωγού ύδρευσης Φ600, το οποίο προκαλεί σωρεία προβλημάτων, ο Σύνδεσμος θα διακόψει τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, 26 Φεβρουαρίου 2012, την παροχή νερού στις δεξαμενές των Δήμων Καλαμάτας και Δυτικής Μάνης, για να εκτελεστούν οι απαραίτητες τεχνικές εργασίες. Επειδή οι εργασίες ενδέχεται να έχουν πολύωρη διάρκεια, καλούνται οι καταναλωτές των παραπάνω περιοχών να προμηθευτούν εγκαίρως τις απαραίτητες ποσότητες νερού που χρειάζονται για οικιακή και επαγγελματική χρήση».