Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 03:14

Το ΚΚΕ για το αίτημα της Χρυσής Αυγής για την παραχώρηση του Πάρκου του Λιμενικού

ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ
Να μην νομιμοποιήσουν το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής και τις πρωτοβουλίες της, καλεί η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ το δήμαρχο Καλαμάτας και τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, με αφορμή το αίτημα...

...του ρατσιστικού κόμματος για την παραχώρηση δημόσιου χώρου για την πραγματοποίηση εκδήλωσης.
Σε σχετικό σχόλιο της Ν.Ε. του ΚΚΕ σημειώνεται:  «Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα «ΦΙΛΙΑΤΡΑ  News» (filiatranews.blogspot.gr/2013/03/video_9.html) ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής  αναφέρει  (λεπτό 10:51): «…(μας κατηγορούν ως) έκτρωμα, μίασμα, γρυλίζετε, φασιστόμουτρα, χιτλερόμουτρα, ταγματασφαλίτες. Ε, δε μας ενοχλεί και πολύ αυτό…».
Αυτή είναι η Χρύση Αυγή! Είναι απόγονοι των λαομίσητων συνεργατών των Γερμανών, των διαβόητων Ταγμάτων Ασφαλείας,  που ορκίζονταν πίστη στο Χίτλερ:
"ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ εις τον Θεόν τον Άγιον τούτον όρκον ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανώτατου αρχηγού του Γερμανικού Στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Ανατεθησόμενός μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των Γερμανικών Στρατιωτικών Αρχών." (όρκος του ταγματασφαλίτη)
Έχουν απύθμενο θράσος! Τώρα ζητάνε να τους παραχωρηθεί  επίσημα χώρος στην Καλαμάτα, για να προπαγανδίσουν τις ναζιστικές φασιστικές ιδέες τους! Στην Καλαμάτα που κάθε γειτονιά της είναι ποτισμένη με το αίμα εκατοντάδων αγωνιστών και γνήσιων πατριωτών που δεν ανέχτηκαν τη μπότα του Χίτλερ στον τόπο τους.
Ούτε γη, ούτε νερό στους φασίστες και στους ναζιστές!
Καλούμε το δήμαρχο Καλαμάτας και τον πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου να μη δεχτούν να συναντηθούν καν μαζί τους, πόσο μάλλον να τους παραχωρηθεί δημόσιος χώρος. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νομιμοποιηθούν τέτοιου τύπου μορφώματα και οι πρωτοβουλίες  τους».