Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 17:47

Διαγράφονται ως "πολιτικοί καιροσκόποι" από τη Ν.Δ. οι Μπάκας, Ανδρουτσόπουλος, Λιακουνάκου

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΑΝΤΑ
Διαγράφονται από τη Νέα Δημοκρατία, ως «πολιτικοί καιροσκόποι», οι Γιάννης Μπάκας και Γιάννης Ανδρουτσόπουλος, που «εμπνέονται» πλέον από τη Χρυσή Αυγή, καθώς και η Βενετία Λιακουνάκου, που είναι πιο κοντά στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμένου…

Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Περικλής Μαντάς, παρέπεμψε σήμερα τους τρεις μέχρι πρότινος συναγωνιστές του στην πειθαρχική επιτροπή, ζητώντας τη διαγραφή τους από τη Νομαρχιακή Οργάνωση.
Όπως σημειώνει ο Περικλής Μαντάς, «το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε πολιτικές συμπεριφορές μελών του κόμματός μας, οι οποίες δεν συνάδουν ούτε με τις αξίες ούτε με τις αρχές της παράταξης μας.
Θα περιμέναμε τουλάχιστον να επιδείξουν τη στοιχειώδη ευθιξία και να ζητήσουν τη διαγραφή τους από μέλη του κόμματος μας, όλοι αυτοί που όψιμα διαπίστωσαν ότι δεν «καλύπτονται» πολιτικά από τη Ν.Δ.
Αντί αυτού, προκαλούν με τη στάση τους όλους εμάς τους Νεοδημοκράτες και όχι μόνο, οι οποίοι έχουμε συνταχθεί στον αγώνα του Προέδρου μας, του Μεσσήνιου Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, για να σηκωθεί η Πατρίδα μας ξανά στα πόδια της.
Γνωρίζουμε όμως καλά τόσο την πορεία τους όσο και τα «προνόμια» που κατείχαν και κατέχουν όλα τα χρόνια που αποτελούσαν μέλη της παράταξης μας.
Η ανοχή μας όμως τελείωσε. Στη Νέα Δημοκρατία δεν χωρούν πολιτικοί καιροσκόποι.
Παραπέμπονται στην πειθαρχική επιτροπή του κόμματος μας, με το αίτημα της διαγραφής τους από το μητρώο μελών της Νομαρχιακής μας Οργάνωσης, οι Ανδρουτσόπουλος Ιωάννης, Λιακουνάκου Βενετία και Μπάκας Ιωάννης».