Παρασκευή, 10 Μαϊος 2013 16:52

"Της κολάσεως" έγινε ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο για το γνωστό περίπτερο

"Της κολάσεως" έγινε ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο για το γνωστό περίπτερο

ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΑΝΤΖΗ
Εκρηκτική ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, για την υπόθεση του γνωστού περιπτέρου, στη συμβολή της Αριστομένους με τη Φραντζή, το οποίο εμποδίζει το από πίσω κατάστημα να «απλώσει» τραπεζοκαθίσματα…

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης επιτέθηκαν και πάλι στη δημοτική αρχή, κατηγορώντας την ευθέως για υποστήριξη της από πίσω επιχείρησης και για εμπάθεια προς τον ενοικιαστή του περιπτέρου. Εκείνη από την πλευρά της απάντησε με τον χαρακτηρισμό «αυριανισμός» και υπογράμμισε ότι δεν κάνει τίποτα περισσότερο από την εφαρμογή της νομοθεσίας, σε μια υπόθεση μάλιστα η οποία νομικά έχει κριθεί από τα αρμόδια όργανα.
Η δημοτική αρχή έφερε χθες το βράδυ ως κατεπείγον θέμα τη διοικητική αποβολή του ενοικιαστή του περιπτέρου, δεδομένου ότι αυτό πρόκειται να «ξηλωθεί» και να καταργηθεί, γιατί η άδεια είχε χορηγηθεί βάσει ψευδών στοιχείων.
Όμως ο ενοικιαστής ζήτησε ολιγοήμερη αναβολή, ώστε να ενημερωθεί ο δικηγόρος του και να απαντήσει στην εισήγηση της δημοτικής αρχής.
Όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης τόνισαν ότι πρέπει να αναγνωριστεί στον ενοικιαστή το δικαίωμα να ενημερωθεί, γι’ αυτό ζήτησαν να αναβληθεί το θέμα, υπογραμμίζοντας επιπλέον ότι δεν είναι κατεπείγον.
Ωστόσο ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, απέρριψε το αίτημα τονίζοντας ότι το θέμα είναι ξεκάθαρο και ο ενοικιαστής γνωρίζει από καιρό την υπόθεση.
Στ.Μ.