Τετάρτη, 29 Μαϊος 2013 01:27

Βραβείο στο Δήμο Καλαμάτας από το υπουργείο Περιβάλλοντος για την ανακύκλωση

ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Μεταξύ των Δήμων με τα καλύτερα ποσοστά στην ανακύκλωση υλικών συσκευασίας συνεχίζει να είναι ο Δήμος Καλαμάτας και θα βραβευτεί γι’ αυτό, στο πλαίσιο εκδήλωσης του υπουργείου Περιβάλλοντος…

Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Καλαφάτης, προσκάλεσε το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, σε εκδήλωση επιβράβευσης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουνίου στο υπουργείο.
Γράφει ο αναπληρωτής υπουργός στο δήμαρχο: «Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής και ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης, στο πλαίσιο του έργου τους για προώθηση της ανακύκλωσης στην Ελλάδα και με αφορμή την Ημέρα Περιβάλλοντος, θα προβούν σε βράβευση φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι παρουσιάζουν σημαντική δραστηριότητα στον τομέα της ανακύκλωσης. Με βάση τα στοιχεία που έχουν οι υπηρεσίες μας, έχουμε προκρίνει το Δήμο σας, μεταξύ αυτών που θα βραβευθούν για τις υψηλότερες κατά κεφαλή επιδόσεις του στην ανακύκλωση. Σας καλούμε να παραβρεθείτε στη βράβευση που έχει προγραμματιστεί να γίνει την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 στις 11 το πρωί στο αμφιθέατρο του ΥΠΕΚΑ».