Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 11:19

"Ζούμε τη χειρότερη εκδοχή της δεξιάς" λέει το τοπικό ΠΑΣΟΚ για το κλείσιμο της ΕΡΤ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ξεκάθαρη  θέση κατά του λουκέτου στην ΕΡΤ παίρνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, το οποίο υπογραμμίζει ότι «ζούμε τη χειρότερη εκδοχή της δεξιάς» και καλεί το κόμμα να κινηθεί για την ακύρωση της σχετικής απόφασης…

Σε ανακοίνωση που υπογράφει ο Γιάννης Χριστόπουλος, ως πλειοψηφών στις εκλογές της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, τονίζονται τα εξής:
«Εκφράζουμε την έντονη αντίθεσή μας στην αντιδημοκρατική και επικίνδυνη για τη δημοκρατία πράξη της κυβέρνησης.
Η διαχρονική αντίληψη της συντηρητικής παράταξης για ασφυκτικό  έλεγχο της ενημέρωσης και χειραγώγηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης είναι ο στόχος του κλεισίματος της ΕΡΤ.
Η ανάγκη εκσυγχρονισμού και διαρθρωτικών αλλαγών  δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι στην απαράδεκτη αυτή ενέργεια, εξάλλου στο πρόσφατο παρελθόν η Ν.Δ. σε προσπάθειες αλλαγών είχε αντισταθεί.
Ζούμε τη χειρότερη εκδοχή της δεξιάς ,παρά τις φιλότιμες προσπάθειες ακόμη και δημοσιογράφων της ΕΡΤ να αναδείξουν  τον Σαμαρά ως εθνικό ηγέτη.
Θεωρούμε  την ΕΡΑ  Καλαμάτας βήμα  αντικειμενικής ενημέρωσης, πολιτισμού  και προβολής του τόπου μας  και εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους.
Ζητάμε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. την ανάληψη πρωτοβουλιών για ακύρωση αυτής νομοθετικής πράξης».