Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 18:48

Το ΠΑΜΕ καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της πλατείας 23ης Μάρτη

ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 10
«Καλούμε τους εργαζόμενους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να απαιτήσουμε τον απεγκλωβισμό από τις δεσμεύσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του μεγάλου ντόπιου και ξένου Κεφαλαίου», τονίζει το ΠΑΜΕ και καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη στις 10 το πρωί στην πλατεία 23ης Μάρτη…

Στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ σημειώνεται: «Οι ταξικές δυνάμεις των σωματείων πού συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ καλούν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην 24 πανελλαδική απεργία της Πέμπτης.
Η  τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου έκλεισε την δημόσια ραδιοτηλεόραση προς όφελος των ιδιωτικών συμφερόντων και του Κεφαλαίου. Δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι δημόσιοι οργανισμοί και φορείς. Όλοι μας είμαστε εκτεθειμένοι. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στην λυκοσυμμαχία της Ευρωπαικής Ενωσης του Κεφαλαίου.
Καλούμε τους εργαζόμενους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να απαιτήσουμε τον απεγκλωβισμό από τις δεσμεύσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του μεγάλου ντόπιου και ξένου Κεφαλαίου. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε την δική μας Λαϊκή εξουσία. Σε διαφορετική περίπτωση θα περιμένουμε την σειρά μας. Όλοι την Πέμπτη 13/06, 10πμ, στην απεργιακή μας συγκέντρωση πλατεία 23ης Μαρτίου.
Καλούμε τους εργαζόμενους στην ΕΡΑ  να δώσουν το δικό τους ενωτικό αγωνιστικό παρών».