Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 17:41

Παράσταση διαμαρτυρίας στο ΙΚΑ για τα βιβλιάρια των άνεργων οικοδόμων

ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο ΙΚΑ Καλαμάτας, με αίτημα τη θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας των πολλών δεκάδων άνεργων οικοδόμων, οργανώνεται για τις επόμενες ημέρες…

Η πραγματοποίηση της διαμαρτυρίας αποφασίστηκε σε κοινή συνεδρίαση που πραγματοποίησαν το Συμβούλιο του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων και η επιτροπή άνεργων οικοδόμων, που λειτουργεί στα πλαίσια του Συνδικάτου.
Ειδικότερα, η απόφαση που ελήφθη έχει ως εξής:
1.  Να πραγματοποιηθεί παρέμβαση στο ΙΚΑ και άμεση θεώρηση των βιβλιαρίων όλων των άνεργων οικοδόμων χωρίς όρους και προϋποθέσεις στις αρχές του Ιούλη, με στόχο να έχουν όλοι δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και να μην αναγκάζονται να πληρώνουν για εξετάσεις στα ιδιωτικά κέντρα. Όσοι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν αντίστοιχο πρόβλημα να απευθύνονται στο συνδικάτο, ώστε η παρέμβασή μας να είναι όσο πιο μαζική και δυναμική γίνεται.
2. Υπενθυμίζουμε ότι οι συνάδελφοι οικοδόμοι μπορούν να απευθύνονται στο συνδικάτο για προβλήματα που έχουν με χαράτσια, χρέη, πλειστηριασμούς κλπ κάθε Δευτέρα- Τετάρτη και Παρασκευή 6-8 στα γραφεία του συνδικάτου (εργ. κέντρο, 1ος όροφος) ή στα τηλέφωνα: 6985616557,  6971773921.