Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 16:18

Απέκλεισε ο Θ. Μπρεδήμας συμπόρευση των αυτοδιοικητικών παρατάξεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Έδιναν και έπαιρναν σήμερα, στο Δημαρχείο της Καλαμάτας, τα μεταξύ σοβαρού και αστείου σχόλια, για συμπόρευση των αυτοδιοικητικών παρατάξεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής το δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα, στις επόμενες δημοτικές εκλογές…

Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, απευθυνόμενοι στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Θόδωρο Μπρεδήμα, έλεγαν δήθεν αστειευόμενοι ότι τώρα που η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ συγκυβερνούν εκείνος δεν θα πρέπει να διαφοροποιείται από τις εισηγήσεις της δημοτικής αρχής.
Με αφορμή αυτά τα σχόλια ο Θόδωρος Μπρεδήμας, που έχει στηρίξει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης πλέον και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, υπογράμμισε ότι η δημοτική του παράταξη σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συμπορευτεί στις εκλογές με την παράταξη του Παναγιώτη Νίκα.
«Η παράταξή μας και μόνο θα αποφασίσει, όταν θα έρθει η ώρα, τι θα γίνει στις επόμενες εκλογές. Είμαστε μια παράταξη ανεξάρτητη και δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να στηρίξουμε το συνδυασμό της σημερινής δημοτικής αρχής. Το τι κάνουν τα κόμματα στο επίπεδο της κυβέρνησης είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα από αυτό που γίνεται σε αυτοδιοικητικό επίπεδο», τόνισε ο Θόδωρος Μπρεδήμας.
Επιπλέον ο σύμβουλός του, Δημήτρης Φαββατάς, ανέφερε ότι «ακόμη και ο Ευάγγελος Βενιζέλος να κατέβει στην Καλαμάτα δεν πρόκειται να εξαναγκαστούμε να στηρίξουμε έναν συνδυασμό που δεν μας εκφράζει».
Στ.Μ.