Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 21:13

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την πανελλαδική αντιφασιστική διαδήλωση

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
«Αληταριό» χαρακτηρίζει η Χρυσή Αυγή όσους θα λάβουν μέρος το Σάββατο στην πανελλαδική αντιφασιστική διαδήλωση της Καλαμάτας, σκοπός της οποίας είναι η αποτροπή του χρυσαυγίτικου φεστιβάλ που σχεδιάζεται να γίνει στο Πάρκο του Λιμενικού, στις 3 και 4 Αυγούστου, επέτειος της δικτατορίας του Μεταξά…

Η Χρυσή Αυγή επιτίθεται στο ΚΚΕ και στο ΣΥΡΙΖΑ και διαβεβαιώνει ότι το φεστιβάλ της θα γίνει, «με οποιοδήποτε κόστος».
Ειδικότερα, η Τοπική Οργάνωση Καλαμάτας της Χρυσής Αυγής σημειώνει σε ανακοίνωσή της:
«Εις ότι αφορά το πανελλαδικό «αντιφασιστικό» συλλ-αλητήριο του μίσους και του διχασμού, που γίνεται στην πόλη μας το Σάββατο 20 Ιουλίου, έχουμε να παρατηρήσουμε τα κάτωθι:
1ον) Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της Χρυσής Αυγής στις 5 το απόγευμα στα γραφεία μας, για περιφρούρηση. Κι αν θέλουν οι παρακρατικές πατσαβούρες της Μέρκελ, ας κοπιάσουν…
2ον) Πρόθεση των διοργανωτών του συλλ-αλητηρίου είναι η δημιουργία κλίματος άγριας κομμουνιστικής τρομοκρατίας στην πόλη, ανάλογες με εκείνες του μαύρου Σεπτέμβρη του 1944, που οδήγησαν στην σφαγή της Πηγάδας του Μελιγαλά. Εφόσον δε, δεν φτάνουν γι’ αυτό οι δυνάμεις των ντόπιων μαρξιστών, θα κουβαλήσουν κουκουλοφόρους απ’ όλη την Ελλάδα (κυκλοφορούν φήμες πως θα έρθουν και… Ιταλοί αναρχοκομμουνιστές. Γι’ αυτούς, θα έχουμε έτοιμους 3-4 συναγωνιστές ντυμένους τσολιάδες, να τους φωνάξουν ΑΕΡΑ και να γίνουν… καπνός, όπως το ’40 οι πρόγονοί τους).
3ον) Υπεύθυνοι για ότι δυσάρεστο συμβεί στην πόλη από το μεταφερόμενο αληταριό (επεισόδια, σπάσιμο καταστημάτων και αυτοκινήτων, διατάραξη της ομαλότητας, δυσφήμηση στους τουρίστες) θα είναι οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, γιατί αυτοί τους κουβαλάνε στην Καλαμάτα.
4ον) Ωστόσο, ο πρώτος και κύριος υπεύθυνος θα είναι ο κατοχικός πρωθυπουργός της δυστυχίας μας, (φον) Αντωνάκης Σαμαράς, με τις ευλογίες του οποίου γίνονται όλα αυτά τα αίσχη, προκειμένου να τρομοκρατηθούν οι τίμιοι πατριώτες που φεύγουν αηδιασμένοι από την ΝΔ κι έρχονται στην Χρυσή Αυγή.
5ον) Προειδοποιούμε τους ντόπιους αμερικανοκομμουνιστές –που και κουκούλες να φορέσουν πάλι θα τους αναγνωρίσουμε- να μην ξεθαρρέψουν και να είναι προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους το Σάββατο, γιατί οι μεταφερόμενοι κάποια στιγμή θα φύγουν, αυτοί όμως θα μείνουν!
6ον) Τέλος, επιβεβαιώνουμε για μία ακόμα φορά, πως η 1η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας της Χρυσής Αυγής (η οποία ΔΕΝ θα είναι… πανελλαδική-φτάνουν και περισσεύουν οι Μεσσήνιοι φίλοι της Χρυσής Αυγής για να επιτύχει), θα γίνει κανονικότατα στις 4 Αυγούστου. Σε κάθε περίπτωση και με οποιοδήποτε κόστος…».