δίπλα στο ποτάμι και ένα από τα πιο όμορφα σημεία… σημείο αναφοράς στην επαρχία της Μεσσηνίας.
Με πρόγραμμα γεμάτο για όλες τις ηλικίες και τα γούστα.
Γκεστ σταρ έχει κανονιστεί να αποτελέσει ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, της Ίντερ, της Εθνικής Ελλάδας με την οποία κατέκτησε το EURO 2004, Γιώργος Καραγκούνης. Ξεχωρίζει στο φεστιβάλ με την παρουσία του, όχι απλά θα βρεθεί στο χώρο, αλλά θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις και θα προσφέρει δώρα στους επισκέπτες.
Το τριήμερο 7-9 Αυγούστου 2026 διοργανώνεται από το Δήμο Καλαμάτας, την Κ.Ε. Φάρις και την Κοινότητα Άριος, για 5η χρονιά, με επίκεντρο πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις ψυχαγωγίας και τουριστικής προβολής, στο ειδικά πάντα διαμορφωμένο πάρκο του Παμίσου και παραπλήσια του φράγματος.
Το «Kalamata Pamisos River Action» μετά την επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων, συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά, εμπλουτισμένο με περισσότερες δράσεις, events και εκπλήξεις για όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας.
Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν φορείς, αθλητικά, μορφωτικά και πολιτιστικά σωματεία της Καλαμάτας, τελεί επίσης υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η είσοδος για το κοινό όπως και το parking είναι δωρεάν.
Στο πλαίσιο του «5ου Kalamata Pamisos River Action», θα λειτουργήσει και το Canteen Festival!!!
Φέρνει στο χώρο δεκάδες μοναδικές street food γεύσεις, αγαπημένες καντίνες από όλη την Ελλάδα και μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.
Παράλληλα με τις γεύσεις, γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα με live μουσική, DJs, περιλαμβάνοντας επίσης βόλτες με τρενάκι, δραστηριότητες στη φύση, μικρή αγορά, βαρκάδα στο ποτάμι, τουρνουά beach volley, ποδοβόλεϊ, ιππασία, μέχρι και δυνατότητα camping, δράσεις για παιδιά και πολλές ακόμη εκπλήξεις που συνθέτουν ένα τριήμερο γεμάτο διασκέδαση.
Μια μοναδική γιορτή για όλα τα γούστα…
Αρ. Μητρώου Μ.Η.Τ. 262004