Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 04:01

Υποψηφιότητες για τη Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ως και την Παρασκευή

ΚΑΛΠΕΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
Τη δόμηση των κομματικών τους οργανώσεων προωθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που για το σκοπό αυτό καλούν τα μέλη τους αφενός να θέσουν υποψηφιότητα για τα όργανα και αφετέρου να προσέλθουν στις κάλπες που θα στηθούν στις 22 Σεπτέμβρη…

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μεσσηνίας, «στις 22 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Κυριακή, θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη συμβουλίων των συντονιστικών επιτροπών.
Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα μέλη που έχουν εγγραφεί μέχρι και τις 25 Αυγούστου 2013.
Τα υποψήφια μέλη μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα από 3 έως 6 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 6 μ.μ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με φαξ στο τηλέφωνο 2109545081, στον συντονιστή της προσωρινή συντονιστικής επιτροπής επί αποδείξει, συνυποβάλλοντας μαζί με τη δήλωση υποψηφιότητας υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υφίσταται εκκρεμής ποινική δίωξη ή αμετάκλητη καταδίκη στα αδικήματα της κλοπής, υπεξαίρεσης, απάτης, εκβίασης, πλαστογραφίας, δωροδοκίας, του ν. περί ναρκωτικών, κάθε μορφής αδίκημα απιστίας, παραχάραξης, β) στα αδικήματα που συνιστούν κακούργημα και γ) η στέρηση με οιονδήποτε τρόπο των πολιτικών του δικαιωμάτων.
Ο τόπος και η ώρα διενέργειας της ψηφοφορίας, καθώς και η εν γένει εκλογική διαδικασία θα διευκρινιστεί με νεότερο δελτίο τύπου».