Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2012 20:48

Στον Άρι η Μαύρη Θύελλα…

Ο Γιώργος Ράλλης με τη Μαρία Οικονομάκου Ο Γιώργος Ράλλης με τη Μαρία Οικονομάκου

ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ3

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 
Στο γήπεδο του Άρι θα προπονείται προσωρινά η Μαύρη Θύελλα, όπως συμφώνησαν, σε συνάντηση που είχαν το μεσημέρι, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Ράλλη, παρουσία της προέδρου του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού, Μαρίας Οικονομάκου.
Επιπλέον, ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι έχει αποφασίσει να παραχωρήσει στην ομάδα χώρο από την έκταση που προοριζόταν για το Παλαί Ντε Σπορ (;), στη βορειοδυτική πλευρά της Καλαμάτας. Χαρακτηριστικά, σε σχετικό δελτίο τύπου, που βγήκε το απόγευμα, σημειώνεται σχετικά ότι αποφασίστηκε «να παραχωρηθεί κατά χρήση δημοτική έκταση, στη δυτική Καλαμάτα (πρώην Γήπεδο Παμμεσσηνιακού) για την κατασκευή προπονητηρίου, στην οποία θα συνδράμει και ο Δήμος».

Όσον αφορά στην προσωρινή λύση, για την προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο του Άρι, ο Γιώργος Ράλλης σχολίασε ότι πρόκειται για μια θετική εξέλιξη, παρά τα αρνητικά που εμπεριέχει, όπως τη χιλιομετρική απόσταση από την πόλη της Καλαμάτας.
Η Μαρία Οικονομάκου σχολίασε από την πλευρά της ότι ο Δήμος Καλαμάτας στέκεται στο πλευρό της Μαύρης Θύελλας, έχει συνείδηση ότι η ομάδα προβάλλει την πόλη, γι’ αυτό και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια υποστήριξης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν.
Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Ράλλης κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με την ομάδα της Προοδευτικής. Ταυτόχρονα, όμως, απεύθυνε έκκληση για καλή συμπεριφορά απέναντι στη διοίκηση της αντίπαλης ομάδας, υπογραμμίζοντας ότι και εκείνη ήταν φιλόξενη προς τους παράγοντες της Μαύρης Θύελλας, παρά τη διαφορετική συμπεριφορά των φιλάθλων της Προοδευτικής, στους οποίους όμως η αστυνομία απαγόρευσε να μεταφερθούν οργανωμένα στην Καλαμάτα για τον αγώνα.
Στ.Μ.