Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012 02:35

Νυχτερινή σκοπιά στην Αγορά για την επίσκεψη Σαμαρά - Βορίδη!

Φωτό αρχείου Φωτό αρχείου

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
Σχετικά πολυάριθμη δύναμη αστυνομικών βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας και προφανώς θα περάσει εκεί όλη τη νύχτα, περιφρουρώντας το χώρο, τον οποίο θα επισκεφθούν το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, και ο υπουργός Υποδομών, Μάκης Βορίδης, για τα εγκαίνια της θεμελίωσης της μεγάλης γέφυρας του Νέδοντα.
Η κινητοποίηση της Αστυνομίας, της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του Δήμου Καλαμάτας, είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Το κόμμα έχει καλέσει τηλεφωνικώς πάρα πολλούς ψηφοφόρους προκειμένου να δώσουν το «παρών» στην τελετή των εγκαινίων, τα οποία θα γίνουν από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο.

Όλα αυτά, όμως, έχουν προκαλέσει αρνητικά σχόλια σε μεγάλη μερίδα της τοπικής κοινωνίας, που τονίζει ότι δεν είναι εποχή για προεκλογικές φιέστες και, επιπλέον, διαπιστώνει ότι ούτε το πολιτικό σύστημα έχει πραγματικά αλλάξει, ενώ και η νοοτροπία κάποιων ψηφοφόρων και κομματικών μελών παραμένει η ίδια, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα σε αυτή τη χώρα.
Στ.Μ.