Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014 01:57

Περιοδεία του Πάνου Καμμένου στην Καλαμάτα και τη Μεσσήνη

Μανταλένα Παπαδοπούλου, Πάνος Καμμένος και Τέρενς Κουίκ θα περιοδεύσουν σήμερα σε Καλαμάτα και Μεσσήνη Μανταλένα Παπαδοπούλου, Πάνος Καμμένος και Τέρενς Κουίκ θα περιοδεύσουν σήμερα σε Καλαμάτα και Μεσσήνη

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ «ΦΑΡΑΙ ΠΑΛΑΣ»
Στην Καλαμάτα και τη Μεσσήνη περιοδεύει σήμερα, Σάββατο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, που το απόγευμα θα δώσει και πολιτική ομιλία στο «Φαραί Παλάς», στην Παραλία. Μαζί του είναι ο εκπρόσωπος και τομεάρχης εξωτερικών, βουλευτής...

...Τέρενς Κουίκ, ο τομεάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μοίρας και η πρόεδρος της νεολαίας, Μανταλένα Παπαδοπούλου…
Μετά τις δέκα το πρωί ο Πάνος Καμμένος θα περιοδεύσει στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας και στη συνέχεια στο Ιστορικό Κέντρο, όπου θα επισκεφθεί και τον ιστορικό ναό των Αγίων Αποστόλων, στον οποίο εκκλησιάστηκαν οι οπλαρχηγοί μετά την απελευθέρωση, στις 23 Μάρτη 1821.
Το μεσημέρι θα πάει στη Μεσσήνη, όπου θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού για τα προβλήματα του αγροτικού τομέα.
Στις πέντε το απόγευμα θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση της τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ακολούθως θα δώσει συνέντευξη Τύπου και στις έξι το απόγευμα θα μιλήσει στους φίλους του κόμματος στο ξενοδοχείο «Φαραί Παλάς».