Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014 21:49

Ο δήμαρχος προσπαθεί να πάρει στελέχη της αντιπολίτευσης καταγγέλλει ο Θ. Μπρεδήμας

Ο δήμαρχος προσπαθεί να πάρει στελέχη της αντιπολίτευσης καταγγέλλει ο Θ. Μπρεδήμας

«ΑΣΚΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟ»
Νέα καταγγελία από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Θόδωρο Μπρεδήμα, για το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα. Υποστηρίζει ότι ο δήμαρχος «εκβιάζει» στελέχη της παράταξής του προκειμένου να πάνε στον δικό του εκλογικό συνδυασμό…

Στην καταγγελία του ο επικεφαλής της «Αλλαγής για το Δήμο Καλαμάτας», Θόδωρος Μπρεδήμας, σημειώνει:
«Η παράταξη της Αλλαγής για το δήμο Καλαμάτας από της αναλήψεως των καθηκόντων που της εμπιστεύτηκε ο λαός της Καλαμάτας και των δημοτικών διαμερισμάτων Άριος, Θουρίας και Αρφαρών, διακήρυξε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα ασκήσει τα καθήκοντά της σύμφωνα με την εντολή του λαού. Παράλληλα καταστήσαμε σαφές ότι θα είμαστε μπροστά και σε αυτές τις εκλογές για να αλλάξει σελίδα ο δήμος και να αποτελέσει παρελθόν η απερχόμενη Δημοτική Αρχή του ενός ανδρός, της αλαζονείας και της αυταρχικότητας η οποία όπως πρόσφατα αναφέραμε έκλυσε τον κύκλο της.
Απεδείχθη ανίκανη και αναποτελεσματική στην επιτέλεση ουσιαστικού έργου, αρκεσθείσα στα έργα της κεντρικής πλατείας που θυμίζει της Άρτας το γεφύρι και άφησε στο έλεος του Θεού της συνοικίες της πόλης, έχοντας ως πρότυπό της και οδηγό της τα έργα Βιτρίνας!..
Άφησε όμως έξω από τα ενδιαφέροντά της τη μέριμνα για τις ασθενέστερες οικονομικά τάξεις μεταβάλλοντας το κοινωνικό παντοπωλείο σε ‘‘ανάλγητο παντοπωλείο’’ που στερείται οποιασδήποτε ανθρωπιάς, έχοντας αναγάγει σε ρυθμιστή την τυπολατρεία και την ρουσφετολογική εξυπηρέτηση των προσκείμενων στην κομματική της πελατεία.
Πρόσφατα και ιδίως αυτές τις ημέρες η παράταξη του κ. Νίκα έχει επιδοθεί σε άγρα στελεχών της παράταξής μας με τηλεφωνικές ‘‘προσκλήσεις’’ και υποσχέσεις ασκώντας εμμέσως εκβιασμό για να προσχωρήσουν, δηλαδή να αποστατήσουν με ‘‘ανταλλάγματα’’ κατά παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας.
Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και παράνομη αυτή προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και καλούμε σε εγρήγορση αλλά και περιφρούρηση τους δημοτικούς συμβούλους και τα στελέχη μας και καλούμε το λαό να αποδοκιμάσει αυτές τις μεθόδους».