Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014 18:19

Αυτόνομα κατεβαίνει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές για το Δήμο Καλαμάτας με τον Θόδωρο Μπρεδήμα

ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡ
Να κατέβουν στις εκλογές αυτόνομα, αποφάσισαν χθες τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή για το Δήμο Καλαμάτας», με επικεφαλής και πάλι τον Θόδωρο Μπρεδήμα, δεδομένου ότι ο ίδιος προσφέρεται ξανά να ηγηθεί του αγώνα, ενώ άλλοι ενδιαφερόμενοι δεν υπάρχουν…

Το σύνολο σχεδόν όσων παραβρέθηκαν στη συνάντηση τόνισαν ότι θα στηρίξουν το Θόδωρο Μπρεδήμα και θα είναι υποψήφιοι μαζί του. Πάντως κάποιοι, όπως ο Δημήτρης Πουλόπουλος, δήλωσαν ότι θα βοηθήσουν στον αγώνα αλλά δεν μπορούν να είναι και πάλι υποψήφιοι, ενώ είναι άγνωστο τι θα πράξουν τελικά πρόσωπα τα οποία από καιρό ακούγεται ότι πιθανόν θα μεταπηδήσουν σε άλλους συνδυασμούς, όπως ο Κώστας Ανδρεάκος στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα ή ο Δημήτρης Φαββατάς στο ψηφοδέλτιο του Μανώλη Μάκαρη. Από την πλευρά του ο Θόδωρος Μπρεδήμας έχει ξεκαθαρίσει ήδη ότι για το συνδυασμό του θα είναι «αποστάτες» όσοι φύγουν για να πάνε σε άλλο συνδυασμό.
Θεωρείται πιθανό το ψηφοδέλτιο του Θόδωρου Μπρεδήμα να στηριχθεί από υποψηφίους που πρόσκεινται στη Δημοκρατική Αριστερά.
Στ.Μ.