Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 21:45

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Φαββατάς από δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας

Ο Δημήτρης Φαββατάς με το Μανώλη Μάκαρη Ο Δημήτρης Φαββατάς με το Μανώλη Μάκαρη

ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ Μ. ΜΑΚΑΡΗ
Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Φαββατάς από δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του με το συνδυασμό του Μανώλη Μάκαρη. Είχε εκλεγεί με το συνδυασμό του Θόδωρου Μπρεδήμα…

Σημειώνεται ότι από το συνδυασμό του Θόδωρου Μπρεδήμα δύο ακόμη δημοτικοί σύμβουλοι πήγαν σε άλλο συνδυασμό, είναι ο Κώστας Ανδρεάκος και ο Βασίλης Δικαιουλάκος, που εντάχθηκαν στο συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα. Οι δύο συγκεκριμένοι όμως δεν έχουν παραιτηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Η δήλωση παραίτησης του Δημήτρη Φαββατά έχει ως εξής: «Πάγια πεποίθησή μου είναι ότι η λύση για το δήμο Καλαμάτας είναι η ευρύτερη συμπόρευση δυνάμεων, για να καταθέσουμε στους πολίτες μια εναλλακτική πολιτική πρόταση, μια πρόταση ελπίδας, προοπτικής και ανάπτυξης. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο η δημοτική ομάδα του πρώην Δήμου Θουρίας, από την οποία προέρχομαι, αποφασίσαμε ομόφωνα να στηρίξουμε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κ. Μανώλη Μάκαρη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Έτσι λοιπόν, πιστός στους θεσμούς και τις αξίες με τις οποίες πορεύτηκα τόσα χρόνια στα δημοτικά πράγματα, από τη στιγμή που ο συνδυασμός, του οποίου τώρα είμαι δημοτικός σύμβουλος, κατέρχεται αυτόνομα στις εκλογές, παραιτούμαι από δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας».