Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 20:55

Ψήφο στους ΑΝ.ΕΛ. στις ευρωεκλογές για κυρίαρχα κράτη-έθνη στην Ε.Ε.

Γιάννης Αλεξόπουλος, Γιώργος Σμυρλής, Μανταλένα Παπαδοπούλου και Στέλιος Μητσέας Γιάννης Αλεξόπουλος, Γιώργος Σμυρλής, Μανταλένα Παπαδοπούλου και Στέλιος Μητσέας

ΖΗΤΗΣΕ Η Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
«Την αποχή στις εκλογές την έχουμε πληρώσει οι Έλληνες, μην κάνουμε πάλι το ίδιο λάθος», τόνισε το πρωί η πρόεδρος της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, που περιοδεύει στην Πελοπόννησο και καλεί σε στήριξη του ευρωψηφοδελτίου αλλά και των υποψηφίων στις τοπικές εκλογές που στηρίζει το κίνημά της…

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου, πλαισιωμένη από το Γιάννη Αλεξόπουλο, το Γιώργο Σμυρλή και το Στέλιο Μητσέα, σε συνέντευξη Τύπο που έδωσε στην Καλαμάτα υπογράμμισε ότι η σημασία των ευρωεκλογών είναι πολύ μεγάλη, γιατί το αποτέλεσμα θα κρίνει εάν θα προχωρήσει η ομοσπονδιοποίηση των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή εάν τα κράτη θα διατηρήσουν την αυτονομία τους και τα έθνη την ανεξαρτησία τους.
Όπως τόνισε, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αγωνιστούν ώστε η Ευρωπαϊκή Ένωση να προχωρήσει έτσι όπως θεμελιώθηκε, δηλαδή όχι με ομοσπονδιοποίηση υπό την ηγεσία της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ αλλά με ανεξάρτητα κράτη-έθνη. Σημείωσε επίσης ότι οι ΑΝ.ΕΛ. θα αγωνιστούν για την κατάργηση της συνθήκης Δουβλίνο 2, που έχει μετατρέπει την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών, αλλοιώνοντας την εθνική υπόσταση της χώρας.
Η Μανταλένα Παπαδοπούλου είχε επαφές και με τους υποψήφιους δήμαρχους που στηρίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, τον Μανώλη Μάκαρη στην Καλαμάτα, το Σπύρο Σπυρόπουλο στη Μεσσήνη και τον Ηλία Σακελλαριάδη στην Οιχαλία.
Στ.Μ.