Τρίτη, 06 Μαϊος 2014 14:43

Ο Π. Ψωμιάδης στην Καλαμάτα λάβρος για συνεργάτες του Α. Σαμαρά

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης παρουσιάζει φωτογραφία στην οποία εικονίζεται να μεταφέρει κάπου τον πρωθυπουργό, θέλοντας να δείξει ότι εκείνος στήριξε ανιδιοτελώς τον Αντώνη Σαμαρά Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης παρουσιάζει φωτογραφία στην οποία εικονίζεται να μεταφέρει κάπου τον πρωθυπουργό, θέλοντας να δείξει ότι εκείνος στήριξε ανιδιοτελώς τον Αντώνη Σαμαρά

ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.
Στη Μεσσηνία περιοδεύει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τις ευρωεκλογές. Σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Καλαμάτας μίλησε για «αυλικούς», «τσαρλατάνους», «βαρώνους» που…

…επιβάλουν αποφάσεις στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Τόνισε ότι αυτοί οι άνθρωποι ουσιαστικά τον απόκλεισαν από το να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ., κάτι που τον ανάγκασε, όπως είπε, να κατέβει στις ευρωεκλογές με την «Ένωση για την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και τον Λαό» (ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.-Πατριωτικό Δίκτυο Αφυπνισης) και με τους Βύρωνα Πολύδωρα, Χρήστο Ζώη και Παναγιώτη Νικολόπουλο.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Πύλο, τόπο καταγωγής του Αντώνη Σαμαρά, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα στο οποίο εντάχθηκε θα μπει στην Ευρωβουλή, όπου υπογράμμισε ότι ο ίδιος θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της πατρίδας. Παρατήρησε ωστόσο ότι το κόμμα του δεν προβάλλεται από «τα μέσα του κράτους των Αθηνών», όπως προβάλλεται το «Ποτάμι», κάτι που σημείωσε ότι αποκαλύπτει και το ρόλο που καλείται να παίξει αυτό το νέο κόμμα.
Ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης είπε ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα προκαλέσει αναταράξεις και αλλαγή ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία, ενώ προβλήματα σημείωσε θα δημιουργηθούν και στην κεντροαριστερά. Τόνισε όμως ότι την επομένη των εκλογών πρέπει ο χώρος της κεντροδεξιάς να ενωθεί και να υπηρετήσει την πατρίδα και υπογράμμισε ότι αυτός είναι ο δικός του σκοπός.
Σε ό,τι αφορά το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε ότι τον «Τσίπρα τον πάω», πρόσθεσε όμως ότι πίσω από αυτόν υπάρχει ένα χάος με επικίνδυνες θέσεις, ακόμη και για εθνικά θέματα, όπως τα ζητήματα της Θράκης και του Πόντου.
Ακόμη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε ότι η ηγεσία της Ν.Δ. τον εγκατέλειψε παρ’ότι ο ίδιος έχει προσφέρει στο κόμμα και προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά χωρίς να έχει πάρει τίποτα. Παρουσίασε δε και φωτογραφίες όπου ο ίδιος μεσολαβεί για να έρθουν κοντά ο Αντώνης Σαμαράς με τη Ντόρα Μπακογιάννη ή όπου ο ίδιος μεταφέρει με αυτοκίνητο τον Αντώνη Σαμαρά σε κάποια κινητοποίηση. Άφησε όμως να εννοηθεί ότι η στάση του πρωθυπουργού απέναντί του έχει επιβληθεί από συνεργάτες του, τους οποίους χαρακτήρισε «αυλικούς», «τσαρλατάνους» κ.ά αλλά και από «βαρόνους» που θέλουν να προωθήσουν τα δικά τους παιδιά.
Επιπλέον, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης χαρακτήρισε «οικονομικό δολοφόνο» τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και διερωτήθηκε πως τον αφήνει η δικαιοσύνη να κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος, ενώ για τη «Χρυσή Αυγή» είπε ότι χρησιμοποιείται ως εξιλαστήριο θύμα για τα πάντα και πρόσθεσε ότι στη δημοκρατία οι ιδέες δεν φυλακίζονται, σημειώνοντας ακόμη ότι καταδικάζει τις ακραίες πράξεις.
Τέλος, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τόνισε ότι πρέπει να σταματήσει η εξαθλίωση του κόσμου και να αλλάξει η πολιτική, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να συμπιέζονται άλλο τα εισοδήματα των εργαζομένων προκειμένου να εισπράττουν οι τράπεζες…
Στ.Μ.