Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012 21:20

Γρηγόρης Ψαριανός και Μάκης Γιομπαζολιάς στις εκδηλώσεις της 23ης Μαρτίου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ
ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΩΝΗΣ

Τον έκτο υποψήφιο βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Μεσσηνία, τον καταξιωμένο δημοσιογράφο Νίκο Τσώνη, από το Ακριτοχώρι, θα παρουσιάσουν την Παρασκευή στην Καλαμάτα οι εκπρόσωποι του κόμματος στο Νομό με το βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό και τον Μάκη Γιομπαζολιά, στέλεχος των «Ελεύθερων Πολιτών» που συνεργάζονται με τη ΔΗΜΑΡ.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι βουλευτές, που έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα, είναι ο Μπάμπης Βακαλόπουλος, ο Μπάμπης Πατσούρης, ο Δημήτρης Τροχάτος, ο Παναγιώτης Χαλβατσιώτης και ο Γιάννης Καούνης.
Η αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς και των «Ελεύθερων Πολιτών», το μεσημέρι θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις του Δήμου για την απελευθέρωση της Καλαμάτας από τον τουρκικό ζυγό.
Νωρίτερα, στη μία, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση των «Ελεύθερων Πολιτών» στο ξενοδοχείο «Rex». Θα μιλήσουν, ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός και το ιδρυτικό στέλεχος των "Ελεύθερων Πολιτών" Μάκης Γιομπαζολιάς, οι οποίοι θα αναφερθούν στη σημερινή οικονομική και πολιτική συγκυρία, στη συνεργασία της "Δημοκρατικής Αριστεράς" με τους "Ελεύθερους Πολίτες", ενώ θα παρουσιάσουν την υποψηφιότητα του μέλους της πολιτικής κίνησης, δημοσιογράφου Νίκου Τσώνη, στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ στη Μεσσηνία.
Θα παρευρεθούν, ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Πελοποννήσου, επίσης υποψήφιος Μεσσηνίας, Μπάμπης Βακαλόπουλος, καθώς και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΔΗΜΑΡ Μεσσηνίας, Τάκης Χαλβατσιώτης.