Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 03:00

Τη βοήθεια του ΚΚΕ για τα σκουπίδια ζητάει ο Π. Νίκας!

ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ
Βοήθεια από το ΚΚΕ ζήτησε χθες, Δευτέρα, ο δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, για το θέμα των σκουπιδιών της περιοχής. Η πρωτοβουλία του δημάρχου προκαλεί εντύπωση, δεδομένου ότι η πολιτική του ΚΚΕ είναι σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από τη δική του. Eιδικότερα, το ΚΚΕ απορρίπτει κατηγορηματικά την εμπλοκή ιδιώτη στη διαχείριση των απορριμμάτων, κάτι όμως που είναι στον πυρήνα του σχεδιασμού του κόμματος του δημάρχου Καλαμάτας, της Νέας Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Καλαμάτας είχε ζητήσει συνάντηση με την ίδια τη γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία όμως προφανώς είχε προγραμματισμένες άλλες υποχρεώσεις, κι έτσι το δήμαρχο υποδέχτηκαν και συζήτησαν μαζί του άλλα ηγετικά στελέχη του ΚΚΕ, όπως αναφέρεται και σε σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου. Ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΠΕΔ πήγε στο ΚΚΕ με το δήμαρχο Τρίπολης, Γιάννη Σμυρνιώτη.
Στο δελτίο τύπου του Δήμου σημειώνεται σχετικά ότι ο κ. Νίκας «συναντήθηκε, μαζί με το δήμαρχο Τρίπολης Γ. Σμυρνιώτη, με ηγετικά στελέχη του Κουμμουνιστικού Κόμματος, με αντικείμενο τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο. Ζητήθηκε η βοήθεια του Κ.Κ.Ε. για την αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων στην περιοχή μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύσκεψη κράτησε μία ώρα περίπου».