Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 21:13

Ο δήμαρχος συστήνει υπομονή αλλά και να πληρώσουν όσοι χρωστούν

Ο δήμαρχος συστήνει υπομονή αλλά και να πληρώσουν όσοι χρωστούν

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ 
ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Υπομονή συστήνει ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, στους επαγγελματίες που διαμαρτύρονται ότι έχουν καταστραφεί από τη μη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων όσον αφορά στις εργασίες για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας.

Επιπροσθέτως δε παρατήρησε ότι υπάρχουν επαγγελματίες που εκμεταλλεύονται χώρους στην πλατεία χωρίς να πληρώνουν, αφήνοντας εμμέσως να εννοηθεί ότι εφόσον είναι ασυνεπείς δεν δικαιούνται να διαμαρτύρονται.
Ακόμη, ο κ. Νίκας τόνισε ότι καταβάλλεται προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο μέσα στο 2012, ώστε οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να γίνουν στην καινούργια πλατεία…
Επιπροσθέτως, ο δήμαρχος Καλαμάτας σημείωσε ότι η ταλαιπωρία και η ζημία που υφίστανται οι επαγγελματίες θα αντισταθμιστεί από το Δήμο με την απαλλαγή από την καταβολή δημοτικών τελών για όσο διαρκεί το έργο στο χώρο γύρω από κάθε επιχείρηση.
Τέλος, ανέφερε ότι «θα ρυθμιστεί» το θέμα με τα στέγαστρα των καταστημάτων στην πλατεία, τονίζοντας ότι είναι ένα ζήτημα «που μας πονάει», εννοώντας πιθανόν από αισθητικής άποψης.
Σημειώνεται ότι το πρωί σήμερα ο δήμαρχος δέχτηκε στο γραφείο του τον εργολάβο και συζήτησαν για την εξέλιξη του έργου. 
Στ.Μ.