Τρίτη, 17 Απριλίου 2012 01:12

Οι επτά υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στη Μεσσηνία

Οι επτά υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στη Μεσσηνία

ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ 
Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ

Οι Αντώνης Κατσάς, Νίκος Διασάκος, Παναγιώτης Κουφαλάκος, Σαράντος Κουκούμης, Γιώτα Καλογεροπούλου, Σοφία Αποστολοπούλου και Μπάμπης Λαζαρακόπουλος είναι οι επτά υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στη Μεσσηνία. 
Η ανακοίνωση των ονομάτων αναμένεται ότι θα γίνει αργότερα σήμερα, ενώ αύριο θα δοθεί και σχετική συνέντευξη τύπου.

Είναι ένα ψηφοδέλτιο με δύο συνεργαζόμενα με το ΚΚΕ πρόσωπα, τον Αντώνη Κατσά και τον Παναγιώτη Κουφαλάκο, με τρία στελέχη που υπηρετούν και σε μεγάλους Δήμους, το Νίκο Διασάκο στην Καλαμάτα, το Σαράντο Κουκούμη στην Κυπαρισσία και τη Σοφία Αποστολοπούλου στην Πύλο, με τον οικοδόμο και παλιό στέλεχος Μπάμπη Λαζαρακόπουλο και με τη γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, Γιώτα Καλογεροπούλου. Αυτό το ψηφοδέλτιο ενσαρκώνει την προσπάθεια του ΚΚΕ για την ανάπτυξη λαϊκής συμμαχίας μέσα στην κοινωνία ενάντια στην πολιτική που υπερασπίζεται τα συμφέροντα της οικονομικής εξουσίας.
Εν τω μεταξύ, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, δεν θα επισκεφθεί προεκλογικά την Καλαμάτα, ενώ χαρακτήρα κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης θα πάρει η εκδήλωση που θα διοργανώσουν το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
Στ.Μ.