Πέμπτη, 03 Μαϊος 2012 03:50

Διάλογος με τον Αντώνη Κατσά για την καπιταλιστική κρίση το βράδυ στην πλατεία

Αντώνης Κατσάς, Σαράντος Κουκούμης, Σοφία Αποστολοπούλου, Παναγιώτης Κουφαλάκος, Γιώτα Καλογεροπούλου, Μπάμπης Λαζαρακόπουλος και Νίκος Διασάκος Αντώνης Κατσάς, Σαράντος Κουκούμης, Σοφία Αποστολοπούλου, Παναγιώτης Κουφαλάκος, Γιώτα Καλογεροπούλου, Μπάμπης Λαζαρακόπουλος και Νίκος Διασάκος

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 
ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ανοιχτή συζήτηση με τον υποψήφιο βουλευτή Αντώνη Κατσά για την καπιταλιστική κρίση και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, θα γίνει το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, στο χώρο του προεκλογικού περιπτέρου του κόμματος. Προηγουμένως, στις 8:30 το βράδυ, θα προβληθεί στον ίδιο χώρο ταινία για την καπιταλιστική κρίση.

Όσον αφορά την προεκλογική δραστηριότητα των υπόλοιπων υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ, οι Σαράντος Κουκούμης και Παναγιώτης Κουφαλάκος θα μιλήσουν στις οκτώ το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας. Στις εννέα το πρωί οι Νίκος Διασάκος και Αντώνης Κατσάς θα επισκεφθούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας, ο Παναγιώτης Κουφαλάκος θα περιοδεύσει στη Νέα Είσοδο, στις δέκα το πρωί η Γιώτα Καλογεροπούλου θα επισκεφθεί τράπεζες της Καλαμάτας και στις 12 το μεσημέρι ο Νίκος Διασάκος θα περιοδεύσει στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καλαμάτας.