Πέμπτη, 03 Μαϊος 2012 18:31

Προεκλογική εκδήλωση με τον Δημήτρη Καζάκη στο διαδίκτυο από τους υποψήφιους του «ΟΧΙ»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
Κάλεσμα στους ψηφοφόρους της Καλαμάτας να προσέλθουν αύριο, Παρασκευή, το βράδυ, στην κεντρική πλατεία και να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή ομιλία-συνέντευξη του Δημήτρη Καζάκη, που είναι ο επικεφαλής του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, το οποίο συμμετέχει στις εκλογές με το ενωτικό ψηφοδέλτιο του «ΟΧΙ», απευθύνουν οι υποψήφιοι βουλευτές της συγκεκριμένης ενωτικής πολιτικής πρωτοβουλίας.

Η ομιλία-συνέντευξη του Δημήτρη Καζάκη θα προβληθεί στο εκλογικό περίπτερο του «ΟΧΙ», που βρίσκεται λίγο πριν από τα «Ψαράκια». Οι υποψήφιοι βουλευτές του «ΟΧΙ» στη Μεσσηνία είναι οι Αθανάσιος Γάττος (ελεύθερος επαγγελματίας), Σταυρούλα Δαμήλου-Κοτσιφάκη (φυσικός), Γεώργιος Δημητρακόπουλος (αξιωματικός ΠΝΕΑ), Φωτεινή Κελεπούρη-Φουντουλάκη (συνταξιούχος), Εμμανουήλ Κλαμπατσέας (αρχιτέκτων), Σωτήριος Κοντοράβδης (επιχειρηματίας) και Κωνσταντίνος Μαλιώτης (μηχανικός αυτοκινήτων).
Οι βασικές επιδιώξεις του ΕΠΑΜ και του ψηφοδελτίου «ΟΧΙ» είναι: «Να καταργηθούν οι δανειακές  συμβάσεις, τα μνημόνια, οι διεθνείς δεσμεύσεις που καταλύουν την εθνική κυριαρχία και επιβάλλουν την Νέα Κατοχή της χώρας από τα διεθνή χρηματοπιστωτικά κέντρα, τις «αγορές» και το πολιτικό τους προσωπικό στο ΔΝΤ, την ΕΕ, την ΕΚΤ κλπ. Να τιμωρηθούν οι ένοχοι, οι δοσίλογοι, όσοι ευθύνονται ή συνυπέγραψαν την υποδούλωση της χώρας στους δανειστές και νομοθετούν με βάση τις κατευθύνσεις της Τρόικας και τα συμφέροντα της οικονομικής ολιγαρχίας. Να παρθούν μέτρα εκδημοκρατισμού της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, μέτρα ανακούφισης του λαού από την εξαθλίωση που του επιβάλλει η πολιτική της χρεοκρατίας».