Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 18:40

Νικολάκου για Νίκα: “Δεν τον έχουμε ακούσει να διατυπώνει ούτε μια πολιτική πρόταση ”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ 
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, επειδή δεν μπορεί να προσεγγίσει το πολιτικό μέγεθος της Περιφέρειας και δεν έχει να διατυπώσει πολιτικές προτάσεις για την Περιφέρεια, προσπαθεί να σταθεί πολιτικά ελπίζοντας στη συσπείρωση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας γύρω από την υποψηφιότητά του και κάνοντας επιθέσεις στον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, υποστηρίζει η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, απαντώντας σε όσα ανέφερε ο Παναγιώτης Νίκας σε προεκλογική ομιλία του στο Κιάτο...

“Είναι πλέον προφανές και στον πιο δύσπιστο ότι ο λαϊκισμός του απερχόμενου Δημάρχου Καλαμάτας και υποψήφιου Περιφερειάρχη έχει φτάσει στο απόγειό του. Είναι σαφώς προϊόν του πανικού του γιατί διαπιστώνει την ανεπάρκειά του σε πολιτικό, αλλά και διαχειριστικό επίπεδο να προσεγγίσει ένα μέγεθος κατά πολύ μεγαλύτερο από τον ίδιο, το θεσμό της αιρετής Περιφέρειας” σημειώνει στην απάντησή της η Ντίνα Νικολάκου.

Ακόμη η θεματική αντιπεριφερειάρχης υποστηρίζει: “Ο κ. Νίκας δεν μπορεί να αντιληφθεί τα προβλήματα της Πελοποννήσου, γιατί πολύ απλά δεν ενδιαφέρθηκε να τα μάθει. Του αρκούσε η κομματική του ομπρέλα για να επιβιώνει. Δυστυχώς ούτε και τώρα ενδιαφέρεται να τα μάθει, παρά μόνο, απ’ τη μια πλευρά «ελπίζει» στην κομματική συσπείρωση ως σωσίβιο της πολιτικής του ύπαρξης, απ’ την άλλη επιτίθεται στον Περιφερειάρχη με πλήρη άγνοια και ανευθυνότητα”.

Τέλος η κ. Νικολάκου σχολιάζει: “Ο κ. Νίκας έχει το χρόνο αν το επιθυμεί να ενημερωθεί πραγματικά για τα ζητήματα που αφορούν την Περιφέρεια και τους πολίτες της και να «αναμετρηθούμε» με όρους πολιτικούς για το παρόν και το μέλλον της. Ακόμα ωστόσο δεν τον έχουμε ακούσει να διατυπώσει ούτε μια πολιτική πρόταση. Τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών”.