Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 17:19

«Οι συκοφάντες ξανά στα δικαστήρια και ο Τατούλης πάλι νικητής των εκλογών»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ”*

“Πνέει τα λοίσθια η υποψηφιότητα του απερχόμενου δημάρχου Καλαμάτας, ο οποίος σε πρόδηλο πανικό επιχειρεί να επιστρατεύσει την λάσπη για να ψηλώσει λίγο το κοντό πολιτικό του ανάστημα... Είναι πια συνήθεια, παραμονές εκλογών να επιστρατεύεται συγκεκριμένο αθηναϊκό έντυπο, με το ίδιο ακριβώς αφήγημα περί ηθικών παραπτωμάτων, προκειμένου να επιχειρηθεί η «πολιτική δολοφονία» του Πέτρου Τατούλη. Έγινε το 2014, λίγο πριν την εκλογική αναμέτρηση. Το 2017, τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα «έπεσαν» στα δικαστήρια και οι συντάκτες τους καταδικάστηκαν με δικαστικές αποφάσεις ως κοινοί συκοφάντες και δυσφημιστές. Καμαρώστε τους και σήμερα. Είναι ένα προδιαγεγραμμένο έργο που έχει την ίδια κατάληξη: οι συκοφάντες στα δικαστήρια και ο Πέτρος Τατούλης νικητής των εκλογών.

Σημείωση: Σε ό,τι αφορά την αποκατάσταση της αλήθειας, η κ. Ντίνα Νικολάκου, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 12:00 στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη

 

*“Νέα Πελοπόννησος” είναι ο συνδυασμός του Πέτρου Τατούλη ενώ το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται η ανακοίνωση του συνδυασμού μιλάει για τα έργα που παίρνει η κατασκευαστική εταιρία του αδερφού του περιφερειάρχη και υποστηρίζει ότι υπάρχει μια προνομιακή και αθέμιτη αντιμετώπισή της.