Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 12:09

«Νίκας-Τατούλης εκφραστές της ίδιας νεοφιλελεύθερης πολιτικής»

Θ. ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Υπογραμμίζοντας ότι «θα ήταν προσβλητικό για τον κάθε έναν πολίτη που μας ψήφισε, να του υποδείξουμε τί θα ψηφίσει την προσεχή Κυριακή», ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου», Θανάσης Πετράκος, κρατάει ίσες αποστάσεις από τους δύο μονομάχους του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών, Πέτρο Τατούλη και Παναγιώτη Νίκα...

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωσή της, η γραμματεία  του συνδυασμού αναφέρει:
«Οι υποψήφιοι και τα μέλη της ‘Αγωνιστικής  Συνεργασίας  Πελοποννήσου’ ευχαριστούμε  θερμά όλους τους πολίτες που, ανεξάρτητα από ιδεολογική και πολιτική τοποθέτηση, μας εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσουμε, στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Με σεβασμό σε όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν την προσπάθεια μας, η ‘Αγωνιστική  Συνεργασία  Πελοποννήσου’ τονίζει ότι θα ήταν προσβλητικό για τον κάθε ένα πολίτη που μας ψήφισε, να του υποδείξουμε τί θα ψηφίσει την προσεχή Κυριακή 2 Ιουνίου 2019. 

Σε όλους τους τόνους, κατά την διάρκεια της προεκλογικής  περιόδου τονίσαμε ότι οι κ.κ. Νίκας και Τατούλης, που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών την ερχόμενη Κυριακή, εκφράζουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την ίδια νεοφιλελεύθερη πολιτική στην Περιφέρεια και  βρίσκονται στην απέναντι όχθη από την ‘Αγωνιστική  Συνεργασία   Πελοποννήσου’, η οποία θα συνεχίσει τον αγώνα απέναντι σε αυτές τις πολιτικές. Δεν κάναμε και δεν κάνουμε επιλογή διαχειριστών της καταστροφικής πολιτικής και θεωρούμε αυτονόητο ότι οι συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν, είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για την ψήφο τους και την ερχόμενη Κυριακή».