Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 19:20

Νίκας: “Δεν θέλω να είμαι υποψήφιος” αλλά…

Νίκας: “Δεν θέλω να είμαι υποψήφιος” αλλά…

“Δεν θέλω να είμαι υποψήφιος” ανέφερε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας. Συνέχισε όμως τονίζοντας ότι “ούτε ήθελα να είμαι υποψήφιος”, εννοώντας τις εκλογές του 2019, που τελικά ήταν υποψήφιος και κέρδισε. Δεν ξεκαθάρισε λοιπόν ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, το τι θα κάνει, παρά την προσπάθεια της Ντίνας Νικολάκου, από την παράταξη του Πέτρου Τατούλη, να του εκμαιεύσει μια απάντηση, εκφράζοντας (δήθεν) τη βεβαιότητά της ότι, παρά την αντίθεση στελεχών της Ν.Δ. στην Περιφέρεια αλλά και στην περιφερειακή αρχή, σύμφωνα πάντα με όσα είπε η περιφερειακή σύμβουλος, ο περιφερειάρχης θα είναι ξανά υποψήφιος…

“Εμένα δεν με ενδιαφέρει να είμαι υποψήφιος” είπε επίσης ο περιφερειάρχης, ενώ σχολίασε από την πλευρά του ότι η παράταξη του Πέτρου Τατούλη θα πρέπει να δει τι θα κάνει η ίδια και όχι να ρωτά τι θα κάνει εκείνος. 

Ο πρώην περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, από την πλευρά του, μεταξύ άλλων, επανέλαβε ότι ο Παναγιώτης Νίκας κέρδισε τις εκλογές του 2019 επειδή ήρθε έξι φορές στην Πελοπόννησο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τον πήρε στην πλάτη του για τον εκλέξει. 

Η ανταπάντηση του Παναγιώτη Νίκα ήταν ότι το 2019 τις εκλογές τις έχασε η παράταξη του Πέτρου Τατούλη εξαιτίας των πρακτικών και των λαθών της και τόνισε ότι η παράταξη αυτή συνεχίζει και σήμερα να συμπεριφέρεται με αλαζονεία, μίσος και φανατισμό. 

Στ.Μ.