Τρίτη, 02 Απριλίου 2013 07:36

Αποκλείουν οι Οικολόγοι Πράσινοι συνεργασία με τον Πέτρο Τατούλη

ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ «ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ»
Τα λεφτά για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου σπαταλιούνται σε ταξίδια αναψυχής περιφερειακών συμβούλων και άλλων ατόμων, ισχυρίζονται οι Οικολόγοι Πράσινοι της Πελοποννήσου, που αποκλείουν την εκλογική συνεργασία με τον Πέτρο Τατούλη…

Σε ανακοίνωση του Πάνου Σουκαρά, εκπροσώπου Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Πελοποννήσου, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, τονίζονται τα εξής: «Ουδέποτε οι Οικολόγοι Πράσινοι ζήτησαν θέση Αντιπεριφερειάρχη για τον μέχρι πρότινος υποστηριζόμενο από αυτούς εκλεγμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Λάμπρο Μπούκλη.
Με συνέπεια και σταθερότητα συνεχίζουν να ελέγχουν τον κ. Τατούλη σε όλα τα πεδία δράσης της Περιφέρειας.
Εν όψει μάλιστα της τουριστικής περιόδου δηλώνουν ότι δεν υπάρχει σχέδιο από μεριάς της Περιφέρειας για αύξηση της κίνησης, αλλά μόνο σχέδιο διαμοίρασης του κονδυλίου για την αναψυχή μέσω ταξιδιών των περιφερειακών και μη συμβούλων.
Καλούμε τις Ενώσεις των Ξενοδόχων Πελοποννήσου να ενώσουν την φωνή τους μαζί  μας για πραγματική αξιοποίηση των πόρων που διατίθενται για αυτό το σκοπό και για το 2012 ήταν 1.200.000 ευρώ.
Για το θέμα που η Αρκαδική Εφημερίδα δήλωνε, ότι υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας των Οικολόγων Πράσινων με τον Τατούλη στις επόμενες εκλογές, δηλώνουμε ότι θα κατεβούμε αυτόνομα, με σαφή στόχο την αύξηση του ποσοστού μας.
Ειδικά για την Πελοπόννησο, η εκλογή άνω του ενός Περιφερειακού Συμβούλου από τους Οικολόγους Πράσινους θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προοπτική συνεργασίας με την Δημοκρατία της Ρηνανίας - Βεστφσλίας, με την οποία είναι αδελφοποοιημένη, στους τομείς του Τουρισμού, των Επενδύσεων και των εξαγωγών αγροτικών Προϊόντων».