Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 15:24

Υποψηφιότητα Γιάννη Μανώλη με βολές για τη διαχείριση Πέτρου Τατούλη

«ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ»
Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου στην Τρίπολη, ο Γιάννης Μανώλης, που υπαινίχθηκε αδιαφανή διαχείριση από την περιφερειακή αρχή του Πέτρου Τατούλη, γι’ αυτό και ανακοίνωσε ότι εάν κερδίσει θα κλείσει την Περιφέρεια για δέκα ημέρες προκειμένου να ψάξουν ελεγκτές…

Παρόντες στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας ήταν, μεταξύ άλλων, οι Καλαματιανοί Νίκος Φωτέας, απερχόμενος επικεφαλής δημοτικής παράταξης στο Δ.Σ. Καλαμάτας και η Βενετία Λιακουνάκου, απερχόμενη πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας.
Σύμφωνα με το «Arcadia portal», ο Γιάννης Μανώλης επέμεινε στα θέματα της διαφάνειας και τόνισε ότι ο υπότιτλος κάτω από το όνομα του συνδυασμού του, «Πελοποννησιακή Ένωση», θα είναι: «Με καθαρά χέρια».
Ο Γιάννης Μανώλης είπε ότι είναι ανεξάρτητος υποψήφιος, προέρχεται από τη λαϊκή δεξιά και στο συνδυασμό του θα είναι υποψήφιοι από διάφορους πολιτικούς χώρους, με διάφανη όμως διαδρομή.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης είπε επίσης ότι «ξέρω πολλά», αναφερόμενος προφανώς στη διαχείριση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πρόσθεσε όμως ότι ο ρόλος του δεν είναι αυτός του εισαγγελέα.
Ο Γιάννης Μανώλης τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί τους πέντε νομούς της Περιφέρειας και θα παρουσιάσει υποψηφίους του συνδυασμού του και τις θέσεις του.
Σημειώνεται ότι χθες η θεματική αντιπεριφερειάρχης, Ντίνα Νικολάκου, είπε για τον Γιάννη Μανώλη ότι «θα πρέπει να αποδείξει πως δεν βρίσκεται στις μαύρες λίστες των μεγαλοσυνδικαλιστών που τα έπαιρναν χοντρά».