Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 22:27

Συνένωσαν τα ψηφοδέλτιά τους ο Γιώργος Δέδες με τον Μπάμπη Βακαλόπουλο

Μπάμπης Βακαλόπουλος και Γιώργος Δέδες Μπάμπης Βακαλόπουλος και Γιώργος Δέδες

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Να ενώσουν τις δυνάμεις τους αποφάσισαν οι συνδυασμοί του Γιώργου Δέδε, που στηρίζεται από ένα κομμάτι του ΠΑΣΟΚ, και του Μπάμπη Βακαλόπουλου, που στηρίζεται από τη ΔΗΜΑΡ, για τις εκλογές για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Υποψήφιος περιφερειάρχης θα είναι ο Γιώργος Δέδες, ενώ υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας ο…

…Παναγιώτης Αλευράς.
Ο Μπάμπης Βακαλόπουλος θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στη Μεσσηνία.
Οι Γιώργος Δέδες και Μπάμπης Βακαλόπουλος εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση στην οποία σημειώνουν: «Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές – περιφερειακές εκλογές θα πραγματοποιηθούν σε μια κρίσιμη ιστορική συγκυρία. Η απόφαση των πολιτών της Πελοποννήσου στις 18 Μαΐου θα δεσμεύσει το μέλλον του τόπου μας και –ουσιαστικά- θα καθορίσει την φυσιογνωμία της περιφέρειας το 2020.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις σημερινές και μελλοντικές γενιές της Πελοποννήσου, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να δώσουμε από κοινού τη μεγάλη μάχη της ανατροπής και της αναδημιουργίας. Με Ειλικρίνεια και Τόλμη εγκαταλείπουμε κάθε προσωπική ιδιοτέλεια και υποτασσόμαστε στην ανάγκη για την συνένωση όλων των υγιών, κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων, προς τις οποίες απευθυνόμαστε. Για να αλλάξει σελίδα η Πελοπόννησος.
Αφήνουμε πίσω όσα μας χωρίζουν και προσηλωνόμαστε σε όσα μας ενώνουν. Στις κοινές μας αγωνίες για τους πολίτες της Πελοποννήσου και τους κοινούς στόχους, για Πρόοδο, Κοινωνική Αλληλεγγύη, Διαφάνεια. Στην προγραμματική μας σύγκλιση, για τα μεγάλα προβλήματα της περιφέρειας».