Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 22:26

“Ήρθε η ώρα να μιλήσουν τα τρακτέρ” προειδοποιούν αγρότες - Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ

φωτό αρχείο φωτό αρχείο

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Μέρα έναρξης αγροτικών κινητοποιήσεων η αυριανή (Παρασκευή 4 Φλεβάρη) στη Μεσσηνία, όπου αγρότες καλούνται με τα αγροτικά τους μηχανήματα σε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ, ενώ ακολούθως διοργανώνεται συγκέντρωση αγροτικών μηχανημάτων στη Μεσσήνη, με σκοπό το στήσιμο μπλόκου. Όπως σημειώνει ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης “ήρθε η ώρα να μιλήσουν τα τρακτέρ”...

Η απόφαση για τις κινητοποιήσεις πάρθηκε σε συνέλευση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημαρχείο της Μεσσήνης, την Τρίτη το βράδυ.

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης σημειώνει σχετικά σε ανακοίνωσή του: “Την τρίτη 1-2-2022 έγινε μαζική γενική συνέλευση του συλλόγου με την συμμετοχή δεκάδων αγροτών με θέμα «τα προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες και τον τρόπο δράσης τους». Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε:

  • Δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΕΗ την Παρασκευή 4-2-2022 με τα αγροτικά μας μηχανήματα. Προσυγκέντρωση 9 π.μ. στον σταθμό της Μεσσήνης 
  • Συγκέντρωση αγροτικών μηχανημάτων στην Μεσσήνη από την Παρασκευή με σκοπό το στήσιμο μπλόκου.

Θα διεκδικήσουμε την επιβίωση μας στον δρόμο! Καμία ανοχή! Καλούμε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες να πλαισιώσουν τους συλλόγους τους να κατεβάσουν τρακτέρ σε όλα τα κεφαλοχώρια του νομού. Καλούμε εργατικά σωματεία εμπορικούς συλλόγους, συλλόγους εστίασης και άλλους φορείς να σταθούν στο πλευρό μας όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε.

Ήρθε η ώρα να μιλήσουν τα τρακτέρ!”.