Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 08:25

Τι είναι το “House by Phaos” που ανοίγει τη Τετάρτη

Τι είναι το “House by Phaos” που ανοίγει τη Τετάρτη

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 
Την Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό το “House by Phaos”, ο πολυχώρος επιχειρηματικότητας και πολιτισμού στην Καλαμάτα…

Δημιουργήθηκε από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Φάος”, όπως σημειώνει η ίδια σε ανακοίνωσή της, “για να αποτελέσει σημείο αναφοράς του τοπικού οικοσυστήματος καινοτομίας, νέας & κοινωνικής επιχειρηματικότητας και πολιτισμού της Καλαμάτας.

Πρόκειται για έναν χώρο 190 τμ, προσβάσιμο σε ΑμεΑ, στεγαζόμενο στο ισόγειο διατηρητέου κτιρίου επί της οδού Σφακτηρίας 18 στην Καλαμάτα. Παρέχει χώρους γραφείων και ολοκληρωμένες υπηρεσίες open space, χώρο εκδηλώσεων και συμβουλίων, χωρίς δεσμεύσεις για νέους επαγγελματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, startups και ομάδες πολιτισμού.

Διαθέτει ένα χαλαρό και ευχάριστο περιβάλλον όχι μόνο για επιχειρηματίες της Καλαμάτας, αλλά και για επαγγελματίες ή εταιρείες οι οποίες βρίσκονται σε άλλες περιοχές της Ελλάδας ή του εξωτερικού και επιζητούν φορολογική έδρα ή υποκατάστημα στην πόλη μας.

Eίναι ιδανικό για εκείνους που επιθυμούν ένα πλήρως εξοπλισμένο γραφείο για τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα και είτε επιζητούν να συνδέονται με άλλες καινοτόμες επιχειρηματικές ομάδες ή νέους επαγγελματίες, είτε να χρησιμοποιούν το γραφείο τους για περιορισμένες ώρες την ημέρα.

Στόχος της ομάδας της Phaos Κοιν.Σ.Επ. είναι η διαμόρφωση των κατάλληλων προϋποθέσεων για την εκκόλαψη νέων ιδεών,  επιχειρηματικών και πολιτιστικών πρωτοβουλιών και συμπυκνώνεται στο τρίπτυχο:

Connect – Create – Collaborate

το οποίο εκφράζει την επιδίωξη για διεύρυνση της πρόσβασης στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα ανεξαρτήτως ηλικίας ή εμπειρίας.

Για την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας και έως 19 Σεπτεμβρίου, o πολυχώρος διαμορφώνεται σε Open House και προσκαλεί τους κατοίκους της πόλης να ξεναγηθούν και να χρησιμοποιήσουν  τις εγκαταστάσεις χωρίς επιβάρυνση.

Ώρες λειτουργίας 09.00-21.00  

Tηλ επικ: 2721094000

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.phaosorg.gr

https://www.facebook.com/phaos.kalamata