Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 12:02

Ανοιχτά μέχρι τις 11 το βράδυ τα μαγαζιά στην Καλαμάτα το Σάββατο - “Ημέρα προσφορών”

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας Λίλιαν Ψηλάκη Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας Λίλιαν Ψηλάκη

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
“Ημέρα προσφορών” θα είναι το Σάββατο, 29 Αυγούστου, για τα μαγαζιά της Καλαμάτας, τα οποία θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 11 το βράδυ. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας, η “Ημέρα προσφορών” έρχεται σε αντικατάσταση της “Λευκής Νύχτας”, ενώ η υπάρχει η σύσταση προς τα καταστήματα να τηρούν πιστά τα μέτρα προστασίας σχετικά με τον κορονοϊό…

Ειδικότερα από τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας ανακοινώθηκαν σχετικά: “Μετά από μια επίπονη δεκαετή οικονομική κρίση και τώρα εν μέσω πανδημίας covid-19 ο επιχειρηματικός κόσμος έχει έρθει σε αδιέξοδο.

   Καιρός είναι να κάνουμε και εμείς κάτι!

-          Στηρίζουμε τα μικρά καταστήματα της γειτονιάς μας – κάτι άλλο έχουν και αυτά να μας προσφέρουν. Ένα μικρό αντικείμενο, ένα ανταλλακτικό ή οτιδήποτε άλλο. Όταν τα χρειαστούμε δεν θα υπάρχουν πλέον. Δε χρειάζεται μετακίνηση στα μεγάλα πολυκαταστήματα.

-          Προτιμάμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα, διότι τα χρήματα αυτά θα μείνουν στον τόπο μας.

-          Οι εργαζόμενοι στα ντόπια καταστήματα είναι και οι συγγενείς μας ταυτόχρονα.

-          Ενημερώνουμε τους γνωστούς και τους φίλους μας για ευκαιρίες, ποιότητα και καλές τιμές σε ελληνικά προϊόντα .

-          Κάντε μια βόλτα στα καταστήματα της Καλαμάτας. Έχουν να σας προσφέρουν πολύ καλές ΤΙΜΕΣ.

-          Με αυτό τον τρόπο βοηθάμε στην καταπολέμηση της ΑΝΕΡΓΙΑΣ, που τυγχάνει να βρίσκονται οι δικοί μας άνθρωποι.

   Το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου 29/8/2020, που παραδοσιακά γινόταν  η Λευκή Νύχτα, πραγματοποιούμε την ‘’ Ημέρα Προσφορών’’. Τα καταστήματα της πόλης μας την ημέρα εκείνη θα παραμείνουν ανοιχτά για το καταναλωτικό κοινό από τις 9.00 το πρωί έως τις 11.00 το βράδυ για να μην υπάρχει συνωστισμός.

   Και δεν ξεχνάμε ποτέ να τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής, μένουμε ασφαλείς στον τόπο μας”.