Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 00:41

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα “εγκρίνει με όλη του την καρδιά” το τουριστικό σποτ της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Θετικό σχόλιο έκανε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, για το τουριστικό σποτ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κάτι βέβαια που έσπευσε να το διαδώσει και η περιφερειακή αρχή, για να δείξει ότι το βίντεο, που γνώρισε και αποδοκιμασίες, έχει την αποδοχή του πιο σημαντικού διπλωμάτη στη χώρα…

Η περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου ανακοίνωσε σχετικά: “Ενθερμη ήταν η επιδοκιμασία και επαινετικά τα σχόλια που έκανε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ (Geoffrey Pyatt) για το βίντεο της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

“Επιδοκιμάζω με όλη μου την καρδιά” σημειώνει εμφατικά στον λογαριασμό του στο twitter ο Αμερικανός διπλωμάτης, αναφερόμενος στο σποτ που συνοδεύει την τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ολόθερμη ήταν και η υποδοχή του εν λόγω σποτ και από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστο Δήμα.

Η τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Πελοποννήσου σημειώνει εντυπωσιακές επιδόσεις, ήδη από τον πρώτο μήνα προβολής της, με πολύ υψηλά ποσοστά επιδοκιμασίας (engagement rates) τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις διεθνείς αγορές στόχευσης.

Η ψηφιακή διαφημιστική προβολή πραγματοποιείται σε rich media formats σε Facebook, Instagram, YouTube και Verizon και έχει ήδη σημειώσει 2,2 εκατ. impressions και πάνω από 1 εκατομμύριο video views στο YouTube, 10,3 εκατομμύρια impressions και 790 χιλιάδες views σε Facebook και Instagram, ενώ η κάλυψη είναι στους 3 εκατομμύρια χρήστες (reach)”.