Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 00:26

Ετοιμασίες για τη μεγάλη αθλητική γιορτή, τον 14ο Μαραθώνιο Μεσσήνης

Ετοιμασίες για τη μεγάλη αθλητική γιορτή, τον 14ο Μαραθώνιο Μεσσήνης

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019 
Με στόχο να είναι και η φετινός Μαραθώνιος ακόμη καλύτερος από τον περσινό, στον οποίο συμμετείχαν χίλιοι δρομείς, ο Δήμος Μεσσήνης προετοιμάζεται για τον 14ο Μαραθώνιο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μάρτη 2019…

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, “ο 14ος Μαραθώνιος Μεσσήνης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019.

Ο μαραθώνιος και οι αγώνες 10 και 3 km που διοργανώνονται παράλληλα, αναμένεται να προσελκύσουν και φέτος εκατοντάδες αθλητές, δρομείς, αλλά και απλούς λάτρεις του τρεξίματος.

Στην περσινή διοργάνωση έλαβαν μέρος 1.000 άτομα περίπου, αποδεικνύοντας το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για την εκδήλωση, την οποία στήριξαν πολλοί εθελοντές και απόλαυσαν ακόμη περισσότεροι θεατές.

Η μεγάλη αθλητική γιορτή της Μεσσήνης οργανώνεται από τον Δήμο Μεσσήνης με συνδιοργανωτή τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, υπό την αιγίδα της Ε.ΑΣ. ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Οργανωτική Επιτροπή Μαραθωνίου Δρόμου του Δήμου Μεσσήνης, στο τηλέφωνο 27223 60140 και στο marathon.messini.gr”.